Among Us: Yazarlar Birlik vergisini protesto etmek için oyunu kaldırmayı düşünüyor

bencede

New member
Daha önce de bildirdiğimiz gibi, Birlik geliştirme motorunun kurallarını değiştirmeye karar verdi. Yeni özellikler arasında en tartışmalı olanı, kullanıcı tarafından oyun kurulumu için geliştiriciler tarafından ödenmesi gereken bir ücretin (belirli miktarları aşan) dahil edilmesidir. Açıkçası bu pek çok geliştirme ekibi tarafından sindirilmedi ve herkes çeşitli şekillerde tepki gösteriyor. Örneğin, Forest Willard – programcı Innersloth (Aramızda) – onların da olabileceğini söyledi oyunu kaldır soruna çözüm ararken.

“Bunu yapabilecek kaynaklara sahip olduğumuz için şanslıyız” motorları değiştir ve biz bunu yaparken Unity’e herhangi bir şey için para ödemenin manasını göremiyorum” dedi Willard. “Gerçekten geri adım atmalarını umuyorum ama dürüst olmak gerekirse, bu manevrayla ne kadar güven yaktıklarından korkmalılar.”

Willard, “Steam, Epic, Sony, Nintendo ve Microsoft’un geliştirici dalgalarının oyunlarını çekmesinden mutlu olacağına bahse girerim” diye ekledi. “Innersloth, kullandığımız lisanslar ve hizmetler için Unity’ye her zaman uygun şekilde ödeme yaptı. Ben havadan sudan konuşmayı seven biri değilim, ancak bu yersiz ve beni kendi başımın çaresine bakmaya zorlayacak.”

Willard, Unreal ve Godot’yu Unity platformundan uzaklaşmak isteyen geliştiriciler için potansiyel alternatifler olarak işaretledi ve “ücretsiz, platformlar arası, hızlı gelişim” alternatif motoru olarak tanımlanan “Luxe’u sabırla beklediklerini” ekledi.