Bayan Miosga, Pasifizm DNA'mızın üzerine mi yazıyor? Gerçekten şimdi?

bencede

New member
Geçen gün not defterini geri dönüşüm merkezine getirdim. Onunla barış ve yakında nadir dünyasını diriltmek. Bu yüzden huni göğsümün tatil fotoğrafları açlık yardım kampanyaları için kullanılmıyor, sabit sürücüyü yazılımla işledim. Program sadece verileri silmez, aynı zamanda oluşturulan bitlerle üzerine yazar. Bundan sonra, sürücü bir koalisyon anlaşması kadar önemlidir.

Tabula Rasa da sosyal bellekle çalışıyor mu? Kitle farkındalığının üzerine mi yazıyorsunuz? Caren Miosga varsayıyor. Eski Dışişleri Bakanı Joschka Fischer (Yeşiller) ile yaptığı konuşmada, koruma, ısınma, askerin anlamı veya yıldırım militarizasyonu demek istediğiniz her şeyle ilgilidir. Moderatör, bu kadar uzun bir süre Alman DNA'sına uzun süre kalmadığını fark ediyor, “Pasifizm vardı”. Ve soruyor: “Bu kodu nasıl daha hızlı yazabiliriz?”

Kolektif bir miras olarak friedensfundentalism. Suttner ve Mahatma Gandhi'den Bertha'ya en iyi önerilerle heyecan verici tanı. Tanrı'yı hafifletebilirim. Almanların çoğu gerçek pasifistler değil, sadece hero olmayan ölüm. Sadece söylem iletkenlerinin sıkıcı, korkak ve zaman kaybı için son savaştan başka bir şey düşündükleri izlenimine sahipler. Neredeyse beni oraya uçuruyorum.

GDR sıkı donanımlı ve mahkumlarını domuz sistemine karşı karar savaşı için zevkler ve geçit törenleriyle hazırladı. Fakat en azından Merkez Komite başkanları, penetratik olarak beyaz güvercinlere kalıcı olarak çırpınıyordu. Bu da büyük bir savaş yaşadıklarından kaynaklanıyor olabilirdi.

Sonuçta, konuşmacı sorusunu doğru olana sordu. Bundeswehr bir zamanlar Fischer'ı Belgrad bombardımanına devretti, “Asla Auschwitz!” Arama. Tarihsel bir abartı …, uh, üzerine yazma performansı: 1945'ten beri Alman birliklerinin ilk mücadele misyonu ve BM tüzüğüne göre agresif bir hukuk savaşı. Buna ek olarak, Putin'in Donbass söz konusu olduğunda bahsetmeyi seven bir emsal. O zaman, bir renk çantası bir parti kongresinde Fischer'ın kulağına çarptı. Bugün neredeyse hayal bile edilemiyor. Çalışmaları tamamlandı, Yeşil Kod Zeytin'in üzerine yazıldı.

Bayan Miosga'nın profesyonel benlik görüntüsü çok zaman gibi görünüyor. Gazeteci, siyasi kastın bir temsilcisinden çoğunluk görüşünü nasıl “tamir ettiğimizi” bilmek istiyor. Zaten hoş geldiniz kültürü ve pandemi konusunda eğitilmiş olan siyasetin ortak çalışması, buna bağlı olacak şekilde kurulmuştur.

Radyo ve televizyondaki birçok çalışan insan zaten üst üste yazma görevlerini yaşıyor. Geri kalanı için bir rol modeli, ZDF formatından “Terra X History” iş arkadaşlarıdır. Sekizinci bile olmasa da, Kremlin'in Federal seçimlerinden önce “İslamcı” saldırılar düzenleyeceğinden şüpheleniyorlar. Mainzelmännchen, Hamas'ın Putin'in doğum gününde yanlışlıkla Hamas'a saldırmadığını iddia eden çakıl hava ve pist odası adamının en iyi trompetleri ile bir ligde oynuyor. Resmi doktor tarafından hiç iptal edilmeden veya değerlendirilmeden, her ikisi de hala kararlar istenmektedir. Yani yapmak zorundadır.