Bir söylentiye göre Assassin's Creed Shadows'da 20 seviyeli mini Savaş Biletleri yer alacak

bencede

New member
Assassin's Creed Gölgeleri içerecek mini Savaş Bileti oluşan 20 seviyeProjeler adı verilen: Assassin's Creed Infinity platformu aracılığıyla erişilebilen ve ödül olarak kozmetik öğeler almanıza olanak tanıyan ek içerik.

Bu, bir yıl önce Assassin's Creed Shadows'un iki kahramanı hakkında ilk kez konuşan ünlü sızıntıcı Tom Henderson tarafından ortaya çıkarıldı ve oyunun son birkaç saatte ortaya çıkan görselleriyle de doğrulandı.

“Daha önce nerede konuştuğumu hatırlamıyorum ama Assassin's Creed Shadows'da (Infinity aracılığıyla) 'Projeler' adı verilen, her biri yirmi seviyeden oluşan mini Savaş Biletleri var. kozmetik ürünler elde etmenizi sağlar“Henderson yazdı.

“Bu Projelerden üçünün adı 'Gizli Ağ', 'Son Ronin' ve 'Gölgelerde'“, diye ekledi sızıntı yapan kişi, Assassin's Creed Shadows'un ilk fragmanının yayınlanmasıyla aynı zamana denk gelecek şekilde Ubisoft'un yarın sunması gereken daha fazla ayrıntıyı bekliyordu.

Bekleyiş neredeyse bitti


On yıldır bir Assassin's Creed'in feodal Japonya'da geçme ihtimalinden bahsediyoruz, yani önümüzdeki birkaç ay içinde bitecek. Gerçekten uzun bir bekleyiş oldu Uzun zamandır bu özel senaryoyu araştırmak isteyen Ubisoft serisinin hayranları için.

Umudumuz tam olarak bu yavaş gebeliken azından kavramsal aşamada, geliştiricilerin konumlarının cazibesi nedeniyle kullanıcıları çekmekle sınırlı olmayan, aynı zamanda beklentileri karşılayan bir olay örgüsü ve oynanış sunmayı başaran bir deneyim hayal etmelerine olanak tanıdı.
 
Üst