bencede
New member
Avukat ve medya avukatı Joachim Steinhöfel, X Platformu aracılığıyla Kamu Hizmeti Yayıncılığının katkı hizmetinde iş süreçlerini rahatsız etmek için DIRT için potansiyel olarak büyük sonuçlar ile dolaylı bir çağrı paylaştı.
Katkısında, avukat, Bank Transferi ile URR'nin işletim sürecini nasıl bozacağını açıklayan “iyi bir arkadaş” alıntı yapıyor. Steinhöfel'e göre, katkı hizmetinde çalışan bir arkadaştan ücret puanlarının süreçlerinin hedeflenen transferler tarafından önemli ölçüde yavaşlatılabileceğini öğrendi.
“Giriş başına zaman harcaması yaklaşık 15 dakikadır.” Steinhöfels Post için vesileyle, “ZDF Magazin Royale” şovunda sağ -kadın influencer “Clownie” nin adını ortaya çıkaran moderatör Jan Böhmermann hakkında tartışma.
Katkısında, avukat, Bank Transferi ile URR'nin işletim sürecini nasıl bozacağını açıklayan “iyi bir arkadaş” alıntı yapıyor. Steinhöfel'e göre, katkı hizmetinde çalışan bir arkadaştan ücret puanlarının süreçlerinin hedeflenen transferler tarafından önemli ölçüde yavaşlatılabileceğini öğrendi.
Steinhöfels Post'a göre, yanlış bir durum devresinin hesabına bir kuruş aktarmak yeterlidir. Kuzey Ren-Westphalia'da yaşayan katkıda bulunanlar Saarland Eyalet Radyo Merkezi'ne bir kuruş transfer ediyor. Steinhöfel bilinmeyen kişiden alıntı yaptığı açıklamada, “O zaman transfer amaçlı … veya * veya # garnitür gibi karakterlerle ücret numaraları,” dedi Steinhöfel bilinmeyen kişiden alıntı yapıyor. Sonuç: Yanlış transfer elle düzenlenmeli ve katiplere mal olmalıdır.İyi bir tanıdıktan: “Burada bizimle birlikte bir arkadaşım var …. katkı hizmetinde çalışıyor …. ve bana bir ipucu verdi … Aşağıdaki sistematiklerle gerçekten çalışma yetkisine sahip olursunuz.
– Steinhoefel (@steinhoefel) 11 Mayıs 2025
“Giriş başına zaman harcaması yaklaşık 15 dakikadır.” Steinhöfels Post için vesileyle, “ZDF Magazin Royale” şovunda sağ -kadın influencer “Clownie” nin adını ortaya çıkaran moderatör Jan Böhmermann hakkında tartışma.