Borderlands 4: Gearbox CEO'su az önce geleceğini doğrulamış olabilir

bencede

New member
Gearbox'ın kurucusu Borderlands filmi hakkında konuşmak üzere IGN USA ile yaptığı röportajda, Randy PitchfordGearbox'ın bugüne kadarki en iyi oyunu olarak gördüğü yeni bir proje hakkında önemli bir ipucu verdi: Sınır Bölgesi 4IGN USA'nın makalede yazdıklarına dayanmaktadır.

Elbette Pitchford oyunun adını hiçbir zaman belirtmemeye dikkat etti ancak bağlam açısından IGN USA ona Borderlands serisindeki en sevdiği oyunun hangisi olduğunu sormuştu.

Pitchford, Godfall'ın bir kopyasıyla

“Bakın henüz bir şey açıklamadık” dedi. Pitchford. “Açıkçası bir şey üzerinde çalışıyoruz. Ve ne üzerinde çalıştığımızı biliyorum, kahretsin… Bu şimdiye kadar yaptığımız en harika şey. Ve ben de sabırsızlanıyorum ama henüz zamanı değil. an. Bir an olacak.”

Şunu söylemek gerekir ki Pitchford empatik bir adamdır ve oyuncuların zihinlerini çok güçlü ifadelerle doldurma eğilimindedir, bu yüzden gerçekte neyin geliştirilmekte olduğunu görmemiz gerekecek.

Borderlands 4 duyurusunun arkasındaki teori

Daha önce de belirttiğimiz gibi, duyuru Sınır Bölgesi 4 çoktan gecikmişti ve yakın zamanda bizi bunun çok da uzakta olmaması gerektiğine inandıran bir dizi ipucu ortaya çıktı.

Her şey Twitter'daki bir gönderiye bağlıresmi Borderlands hesabıİlk bölümün konusunu özetleyen eski bir video yayınlayan. Tam bir hafta sonra ikinci bölüme özel bir video da geldi. Hayranlar için bu tamamen rastgele olamaz çünkü bazı Borderlands 3 duyurularından önce de benzer bir şey yaşanmıştı.

Ancak filmden bahsetmişken, işte teaser fragmanı.