Cyberpunk: Edgerunners, Lucy’nin Lada Lyumos’tan kostümü bir kutsallık havasına sahip

bencede

New member
Lucy şüphesiz animasyon serisinin en ikonik karakteridir. Siberpunk: Uç KoşucularVe Lada Lumos ilk kez ona adamaya karar verdi Kostüm oyunubir kutsallık halesi ile donatılmış bir yorum yaratmak: bu bir hale mi?

Crunchyroll Anime Ödülleri’nde Yılın Animesi ödülüne layık görülen Cyberpunk: Edgerunners, hiç şüphesiz 2019’un aksiyon RPG’sinin yeniden lansmanına katkıda bulunan faktörlerden biriydi. CD Projesi KIRMIZItüm dünyada büyük başarıların tadını çıkarıyor.

Rus model, “Şey, Lucy’de en son güncellemeler ve daha fazlası var” diye yazdı. instagram. “Sibernetik implantları ve korkusuz öfkesiyle, önüne çıkan her türlü zorluğa hazır! İster bir şirketin veri tabanına girmek, ister bir silahlı çatışmada yolunu kesmek olsun, o her zaman sürünün bir adım önündedir.”

Lada, son ayların en ünlü kreasyonlarından bazılarının da gösterdiği gibi, diğerlerinden bir adım önde: Overlord’dan Albedo, klasik versiyonda Miss Marvel, Elden Ring’den Ranni ve League of Legends’tan True Damage Akali.