Dr Disrespect, reşit olmayan çocukla cinsel mesajlaştığını itiraf etti ancak onunla seks yapmak istediğini reddetti

bencede

New member
Dr Disrespect nihayet reşit olmayan bir çocukla cinsel mesaj alışverişinde bulunduğunu doğruladı, ancak seks için bir buluşma ayarlamaya çalıştığı suçlamasını reddetti. Günlerce süren yoğun baskının ardından, gerçek adı Guy Beahm, X'te uzun bir gönderide kendi versiyonunu anlatmaya karar verdi, o sırada ve son birkaç saatte yaşanan olayları açıkladı.

Dr Disrespect'in versiyonu

“Merhaba, kısa bir açıklama yapmak istiyorum.” Dr Disrespect söze başladı ve ardından hızla konunun özüne doğru devam etti: “Hadi asıl konuya geçelim, bildiğiniz gibi filtrelerim yok. Açıkça konuşabileceğim her konuda size karşı her zaman dürüst ve şeffaf oldum ve her zaman sorumluluk almaya hazırım… ve bu yüzden şimdi buradayım.

Öncelikle topluluğumdaki herkesten, bana yakın olanlardan, ekibimden ve Midnight Society Game Studio'daki herkesten özür dilemek istiyorum.

Dün Geceyarısı Topluluğu ile aramda yaşananlar hakkında pek çok kişi karanlıkta kaldı ve biz birlikte acı verici bir karar olan istifamı verdik. Ekibimiz, kariyer hedefleri yüksek, aileleri olan inanılmaz derecede yetenekli ve iyi insanlarla dolu ve inşa ettiğimiz şeyi asla tehlikeye atmak istemem.

Herkes neden Twitch'ten yasaklandığımı bilmek istiyordu ama son birkaç yıldır kontrolüm dışındaki nedenlerden dolayı hiçbir şey söylememe izin verilmedi. Artık iki eski Twitch çalışanı iddiaları kamuoyuna açıkladığı için, nihayet size yasakla ilgili hikayeyi kendi tarafımdan anlatabilirim.

2017 yılında Twitch'te Whisper aracılığıyla reşit olmayan bir çocukla herhangi bir mesaj alışverişi oldu mu? Cevap Evet. Bu mesajların arkasında gerçek bir niyet var mıydı? Cevap kesinlikle hayır. Bazen biraz fazla uygunsuz olana sapan, hafif, iki yönlü konuşmalardı, ama daha fazlası değildi. Yasa dışı hiçbir şey olmadı, hiçbir fotoğraf paylaşılmadı, hiçbir suç işlenmedi, bu kişiyle tanışmadım bile. Twitch ile olan bir hukuk anlaşmazlığıyla ilgili uzun bir tahkim süreci başlattım ve dava bir anlaşmayla çözüldü. Açıkça söyleyeyim, bu bana karşı bir ceza davası değildi ve hakkımda hiçbir suç duyurusu yapılmadı.”

Kısacası Beham suçlamaların bir kısmını kabul etti, ancak reşit olmayan çocuğu baştan çıkarmaya çalıştığı yönündeki suçlamaları tamamen reddetti. Dolayısıyla siz yaşananların manevi sorumluluğunu üstlendiniz, ancak cezai bir suçlamanın bulunmadığının altını çizdiniz.

“Artık ahlaki açıdan kesinlikle sorumluluğu üstleniyorum. Bu konuşmaları en başından hiç yapmamalıydım. Bu benim hatam. Bir yetişkin, bir koca ve bir baba olarak bu benim hatam. Bunun asla olmaması gerekirdi. Anladım. Mükemmel değilim ve bunun tüm sorumluluğunu alıyorum. Aptalcaydı.

Bununla birlikte, beni yanlış anlamayın, üzerime hafifçe tokatlanan tüm yorumları ve etiketleri gördüm. Sosyal medya yıkıcıdır. Ben bir yırtıcı ya da sübyancı değilim. Şaka mı yapıyorsun? Beni gerçekten tanıyan herkes bu şeyler ve bu tür insanlar hakkında ne düşündüğümü bilir. Siktir git. Bunları o kadar iğrenç buluyorum ki onlardan bahsedildiğini duymaktan bile nefret ediyorum. Beni kötünün kötüsü olarak etiketleyerek abartmayın. Git kendini bu pislikle becer.”

Sanırım yasağın kendisi hakkında söylemem gereken her şeyi söyledim. İşte böyle. Bu yüzden Twitch 2020'de bu kararı verdi.” Kısacası hikaye büyük ölçüde doğrulandı, ancak Beham birisinin kendisine yönelttiği pedofili suçlamasını reddediyor. Ona göre olay yalnızca dikkatsizliğin sonucuydu ve başka bir şey değildi.

Dr Disrespect'in sosyal imajı

“Ekibimden, camiadan, bana destek olan sektördeki arkadaşlarımdan özür dilerim, keşke her şeyi daha önce söyleseydim. Bunca yıldır bana ve aileme her zaman sevgi ve destek gösterdiniz, sizi tahmin edemeyeceğiniz kadar seviyoruz. Şimdiye kadarki en iyi topluluğa ve arkadaş çevresine sahibim. Eğer bu seni rahatsız ettiyse anlıyorum. Artık bana destek olmanıza gerek yok ama şunu bilin ki her zaman takdir edildiniz.

Ama güven bana ve söyleyeceklerim… sıfır gerçek hayat tecrübesiyle sosyal medyada yaşayan ve nefes alan tüm nefretçilerime, seni umursuyorum.

Son olarak, bu açıklamayı okuduktan sonra kendinizi rahatsız hissediyorsanız ve benim bir pislik olduğumu düşünüyorsanız sorun değil. Ama hiçbir yere gitmiyorum. Bugün artık yıllar önce o hatayı yapan aynı kişi değilim. Yayında da söylediğim gibi ailemle uzun bir tatile çıkıyorum ve çok daha az kilolarla geri döneceğim.

Ortadan kaybolmamı istiyorlar… evet, elbette.”

Ona kavgacı olmaması dışında her şeyi söyleyebilirsin, böyle bir anda bile ki bu hiç de kolay olamaz.