I, Robot'tan bahsetmişken, Jeff Miner dijital mağazaları kalabalıklaştıran aldatmaca oyunlarına karşı çıktı

bencede

New member
Video oyunları Jeff Miner'ın tarihi yazarı şu anda I, Robot'u tanıtmaya kararlı, Atari'nin 17 Nisan'da PC, Xbox Serisi X ve S, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve PlayStation 5 ve Atari VCS'de yayınlanması için son çabası. Head Nintendo Life'a verilen bir röportajda, bizimki sadece oyun hakkında değil, aynı zamanda dijital dükkanları kalabalıklaştıran aldatmaca oyunları gibi mevcut endüstriyi etkileyen bazı sorunlar hakkında konuşma fırsatı buldu.

Oyulmuş alan

Konu sorusunu ele alarak ortaya çıktı. Minter gibi küçük oyunların görünürlüğüSteam gibi mağazalarda “aldatmaca oyunları” (görüşmecinin tanımı) gibi mağazalarda tanımlanmak için gittikçe daha fazla mücadele eden.

Minter: Birisi bana “Jumping Hot Dog” adlı bir şeyden veya bunun gibi bir şeyden bahsetti, burada hedeflerin kilidini açmak için bir düğmeye basmanız gerekiyor. Bu şeylerin dükkanlarda nasıl izin verilmesinin mümkün olduğunu anlamıyorum, sadece başkalarının alanını tıkıyorlar. “Minter, bir yıldan fazla bir süredir Steam'de en çok oynananlar arasında olan muz fenomeninden kaçmış olmalı, çünkü sadece dükkanda satmak için kartların kilidini kolayca açmanıza izin veriyor.

Görüşmeci ona sordu: “Bir oyun yayınlamaya çalışırken bu tür fenomenlerin önünde nasıl hissediyorsunuz?” Minter her zamanki dürüstlüğüyle cevap verdi: “Bu tam bir sapkınlık. Benim için oyunları değiştirmek, iyi olduğunu düşündüğüm bir şey yaratmak ve umarım diğer insanlar tarafından takdir edilir, para değerini değerlendirir. Yaptığım şeyle gurur duyuyorum. Benzer şeylerle gurur duyabileceğimi sanmıyorum, bu da normalde olduğundan daha fazla para kazanabilir, ama bu Sanatsızİletişimden yoksundur, madde yoktur. “

“Evet, Ben eski okuldanım. Sektörün doğumunda, her şeyi gerçekten tutkudan yapabileceğiniz ve her şey bunun etrafında büyüdüğü için orada olduğum için şanslıydım. Şimdi oyun tasarımının ve yayınlarının çoğu sanat yapmak yerine para kazanmaya odaklanmış gibi görünüyor. Her şey sanata paradan daha fazla odaklanmalıdır. “