Lost Ark Japonya'da kapanıyor, oyun krizde mi?

bencede

New member
Japon yayıncı PMANG açıkladı sunucu kapatma Japon aksiyon rol yapma oyunu Kayıp Ark. Kapatma 20 Mart 2024 saat 19:00'da gerçekleşecek. Oyun, 23 Eylül 2020'den bu yana bölgede aktif ancak artık devam edemeyecek, bu nedenle geliştirici Smilegate RPG ile mutabakata varılarak durdurulacak.

PMANG resmi blogunda “Şimdiye kadar Lost Ark'ı oynayan herkese ve bizi destekleyen herkese en derin şükranlarımızı sunmak istiyoruz” diye yazdı ve daha sonra bu vahim duyuru için özür diledi.

Bu andan itibaren Japonca versiyon Lost Ark artık yeni içerik alamayacak ve mikro işlemler engellenecek. Öyle de olsa PMANG, 24 Ocak 2024'ten itibaren oyun sonuna kadar devam edecek kapanış etkinlikleri düzenleyerek oyunculara veda etme kararı aldı.

Lost Ark biraz radardan düştü

Kayıp Ark krizde mi? Kesin olarak söylemek zor. Son zamanlarda oyuncu sayısı ciddi oranda düştü ve lansmana erişim sadece bir hayalden ibaretti. Ancak Steam'de iyi rakamlar ürettiğini ve çoğu zaman eş zamanlı oyuncu sayısını 50.000'i aşmayı başardığını da söylemek gerekir, bu nedenle bizim bölgemizde risk altında olmamalıdır. Tabii ki, karakterleri geliştirmek için gereken büyük zaman yatırımı nedeniyle olumsuz eleştiriler çoğalıyor.
 
Üst