Marvel serisinin yönetmeni Echo, transseksüel olmanın ve Navajo'nun kendisine nasıl yardımcı olduğunu anlatıyor

bencede

New member
Orada müdür İle ilgili EkoSydney Freeland, nasıl olunduğunu anlattı transseksüel ve Navajo Disney Plus'ın Marvel TV dizisinin kahramanı Maya Lopez ile bağlantı kurmasına yardımcı oldu.

“Bence, çeşitli marjinalleştirilmiş topluluklardan geliyorFreeland şöyle diyor: “Medyada yanlış tanıtılmaya ve kötü bir şekilde tasvir edilmeye alışkınım. Bu yüzden onun sağır, yerli bir karakter olduğunu gördüğümde bu benim için inanılmaz derecede heyecan vericiydi, çünkü yabancı veya dünyaya farklı olabilecek şeyler millet, bunlar benim için inanılmaz derecede normal. Bu, içinde olmayı sevdiğim alandır. İçinde faaliyet göstermeyi sevdiğim alandır.”

Freeland şöyle devam ediyor: “Bununla birlikte, kişisel deneyimim bu projeye yaklaşımımı şekillendirmeye yardımcı oldu.” “Ve çünkü Ben sağır değilimbu deneyimi yaşamış, projeye katılmak ve hikayeyi şekillendirmemize yardımcı olmak için gerekli becerilere sahip insanlara açılmamı sağladı.”

Echo'nun her bölümü, olayı açıklayan renkli bir hikayeyle başlar. Choctaw halkının tarihi. Freeland, kendisinin ve ekibinin Oklahoma'ya gittiğini ve çekimden önce izin istemek ve bir diyalog başlatmak için Choctaw Nation ile buluştuğunu söyledi. Bu Freeland için çok önemliydi.

“Büyürken, ister Kurtlarla Dans ister Duman Sinyalleri olsun, beyazperdede bir Kızılderili karakteri görmek her zaman heyecan vericiydi. Ne zaman bir Kızılderili karakter ortaya çıksa, kendimi onun içine attım ve onu tam olarak deneyimledim” diyor Freeland. “Dolayısıyla, yerli bir karakterin, yani sağır bir karakterin liderliğinde bütün bir Marvel serisine sahip olmak, inanılmaz derecede heyecan verici. İnanılmaz derecede ödüllendirici. İnsanların Maya Lopez'le tanışmasını sabırsızlıkla bekliyorum.”

Marvel's Echo'nun konusu nedir?

Maya Lopez

Beş bölümden oluşan dizi, Hawkeye Sezon 1'deki olaylardan alıntılar ve Maya Lopez'in (Alaqua Cox) Oklahoma'daki memleketine geri döndüğünü görür; orada Kızılderili kökleriyle yeniden bağlantı kurması, iyileşmek ve hayatında ilerlemek için ailenin ve topluluğun anlamını yeniden keşfetmesi gerekir.

Maya orada ilk sağır, yerli ve ampute süper kahraman Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırılacak. O ve Hawkeye olarak da bilinen Clint Barton, kahramanın kulaklarından birinde onun sağırlığı nedeniyle kısa bir süre bağ kurarlar. Barton, Echo dizisindeki olayları başlatan yıkıcı haberi işaret diliyle ona anlatıyor.