Metaphor: ReFantazio'nun yönetmeni özellikle oyun hakkında ne düşündüğünüzü bilmek istemiyor

bencede

New member
Metafor: ReFantazio harika bir oyun ama yönetmen sizin oyun hakkında ne düşündüğünüzü bilmekle pek ilgilenmiyor. Ona göre ruh sağlığınız için çok fazla okumamanız çok daha iyi.

Metafor: ReFantazio

Metafor: ReFantazio eleştirmenler ve izleyiciler tarafından sevilen, çok kaliteli bir oyundur. Geliştiriciler sonuçtan ve bunun internette iyi konuşulmasından kesinlikle memnun kalacaklardır. Birçoğu muhtemelen kullanıcı mesajlarından ve oyuncu yorumlarından keyif alıyor.

Aslında hepsi değil. Katsura Hashino – yönetmen – bunu açıkladı bakmamayı tercih ediyor İnsanların söyledikleri çok fazla: Bunun senin için iyi olmadığını ve pek de yararlı olmadığını düşünüyor.

Metaphor'un yönetmeninin sözleri: ReFantazio

Automaton tarafından Japonca'dan İngilizce'ye çevrilen Famitsu ile yapılan bir röportajda Katsura Hashino şunları söyledi: “Yorumları belirli zamanlarda, örneğin oyunu yayınladıktan hemen sonra kontrol ediyorum. Ancak gördüklerime göre ayarlama yapmıyorum. bir şeyi kontrol etmem gerekiyor, bunu tek seferde hızlı bir şekilde yapıyorum çünkü Sürekli tepkileri izlemek zihinsel sağlığınız için iyi değil“.

Hashino'nun bakış açısı aslında anlaşılır. Halkı dinlemenin iyi bir şey olduğu ve geri bildirimlere güvenmenin de bir ürün için iyi olabileceği doğru olsa da (ancak biz esas olarak canlı hizmet çalışmalarından bahsediyoruz ki Metafor: ReFantazio değil), çoğu durumda oyuncular Kesinlikle yanlış nedenlerden dolayı doğrudan taciz edici olmasa da sinir bozucu.

Geçen yıl yapılan bir ankette oyun sektörü çalışanlarının %91'i şunları söyledi: taciz ve tehditler bunlar kalıcı bir gelişim sorunudur. Bu nedenle çoğu kişi için oyuncularla çok fazla etkileşimde bulunmaktan kaçınmak yalnızca iyi bir şey olabilir.

Metaphor: ReFantazio'dan bir dövüş sahnesi

Metaphor: ReFantazio'dan bir dövüş sahnesi

Tabii ki Hashino da bunlardan biri yetenekli geliştirici Çok yüksek kaliteli oyunlar üreten, dolayısıyla onun durumunda etkileşimler çoğunlukla olumlu olabilir ancak oyunları bir kez yayınlandıktan sonra kesinlikle devrim niteliğinde olamaz ve satışlar zaten yarattığı şeyin değerinin yeterli bir göstergesidir.

Metaphor: ReFantazio'nun Steam'deki sayıları da bunu doğruluyor; bugüne kadar yalnızca bir JRPG daha iyisini yaptı.