Moonring, Fable’ın yazarlarından birinin imzasını taşıyan, Steam’de tamamen ücretsiz bir Ultima rol yapma oyunudur.

bencede

New member
Dene Carter ve Fluttermind’ı bir kampanya başlattı. Rol yapma oyunu Tamamen Ultima tarzı takım elbise özgür. Steam’den indirebilirsiniz. denir Ay ışığı ve şu anda %100 olumlu eleştirilere sahip. Carter’ın Fable serisinin yazarlarından biri olmasının yanı sıra otuz yıldır İngiliz sahnesinde aktif olan bir geliştirici olduğunu da belirtelim.

Tüm tuzakları içeren bir rol yapma oyunu

Görünen basitliğine rağmen Moonring, çok sayıda son derece gelişmiş oyun sistemi içeren, sıkı bir izleyici kitlesi için tasarlanmış klasik bir rol yapma oyunudur. Örneğin şunlardan biri var gizli sistemler Tıpkı usule uygun olarak oluşturulan zindanların yönetiminin mükemmel olması gibi, türün son yıllardaki en iyi örneği.

Yani önümüzde keşfedilecek uçsuz bucaksız bir açık dünya var, üstelik tamamen elle tasarlanmış; çözülecek zengin bir olay örgüsü; baskın yapılacak birçok zindan; savaşılacak yüzden fazla düşman türü; konuşacak karakterlerle ziyaret edilecek birçok yer; karmaşık ve ödüllendirici bir beceri sistemi; 50 parçalık bir film müziği; keşfedilecek pek çok sır var ve hepsi tamamen ücretsiz. Peki mikro dönüşümler var mı? Kesinlikle hayır.

Oyunun Steam sayfasına giderek, kütüphanenize ekleyebilir ve sonsuza kadar sizin olmasını sağlayabilirsiniz.

Oyun sayfasında ayrıca Carter tarafından yazılan ve Moonring’in nedenini açıklayan bir mesaj da gösteriliyor:

Herkese selam. 80’lerden beri rol yapma oyunlarının hayranıyım ve Lord British’in ‘Ultima’ ve ilk Roguelikes oyunları gibi oyunları oynayarak büyüdüm. Bu, büyük ölçüde kullanılmayan bir oyun tarzına aşk mektubum: tamamen siyah arka planlara yerleştirilmiş canlı, parlak sprite’ları, gerçek açık dünya oynanışı ve ayrıntılı talimatların bulunmaması. . Bu oyunları oynayarak geçirdiğim günler, keşfetmeye ve keşfetmeye, deneyimin ortak yazarı olarak karanlığa adım atmaya, ilkel grafiklerin bıraktığı boşlukları hayal gücümle doldurmaya adanmıştı. Aynısını yapanlar için, Moonring’in o günlerin ruhunu biraz olsun yakalayacağını umuyorum. Oynamayanlar için, umarım bu oyunda bulacağınız daha modern kolaylıklar size 40 yıl önce oynadığımız oyunlara dair bir fikir verir.

Oynamak için bir dakika bile ayıran herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Lütfen hatalarıma karşı nazik olun. Onları düzelteceğim.
🙂

Dene”