Mükemmel reytingler göz önüne alındığında Dragon Age: The Veilguard, Silent Hill 2 gibi aceleyle karar verilmesi gereken başka bir durum gibi görünüyo

bencede

New member
Bunu kaçırmış olmayacaksın Dragon Age: Veilguard eleştirmenlerden mükemmel puanlar aldıbazı lansman öncesi kararların (veya daha doğrusu önyargıların) tam tersi. Bu nedenle karşı karşıya görünüyor yeni bir Silent Hill 2 vakası: Bloober Team'in oyunu da fragmanlar ve Konami'nin iletişimi nedeniyle kötü değerlendirildi ve ardından incelemeler sırasında yeniden değerlendirilecektir. Ama sırayla gidelim.

Yüksek notlar

Opencritic şu anda bir tanesi için 43 incelemenin puanını rapor ediyor ortalama puan 84bunu çok yüksek sayabiliriz. Örneğin, her ikisi de bu yıl piyasaya sürülen Stellar Blade (82) ve Black Myth: Wukong (82) gibi hitlerle veya yine piyasaya sürülen Black Ops 6 (85) ve Helldivers II (83) ile aynı çizgide. Yalnızca BioWare oyunlarına bakarsak, Dragon Age: Inquisition'ın hemen altında (88), ancak Mass Effect'in kesinlikle üstünde: Andromeda (72) ve Anthem (61).

Kısacası, Veilguard'ın şu ana kadar aldığı incelemelerde sekizinin mükemmel puanlar (10/10) olduğu göz önüne alındığında, en azından bu açıdan bakıldığında rahat bir nefes alabilen modern BioWare için açık bir gelişmedir. diğerleri 11'i 9'dan 10'a kadar puan alan toplam 19 yorum için 9 ve üzeri puan verdi. Ardından 8 ve üzeri puan alan 12 yorumumuz var. Yani, 7 ile 7,9 arasında değişen derecelendirmelere sahip 6 incelememiz var (multiplayer.it'i düşünürsek 7) ve daha düşük derecelendirmelere sahip yalnızca üç incelememiz var.

Küresel bir komplo düşünün Dragon Age: The Veilguard'ı olumlu olarak değerlendirmek bana saçma geliyor, bu yüzden onu oynamış olanların çeşitli görüşlerine güvenme eğilimindeyim, yüksek kaliteli bir çalışmadan bahsetmişken, bazı unsurların az ya da çok beğenilebileceği, ağır basabileceğine inanıyorum. son numarada farklı. Bununla birlikte size 6'nın değil 10 incelemenin doğru olduğunu söylemiyorum (Doğrudan test etmedim, bu yüzden yorum yapmayacağım). Her zaman olduğu gibi yazılar mutlaka okunmalı Oyların nereden geldiğini anlamak için, bu her şeyden çok bir termometre olarak düşünülebilir.

Dragon Age: The Veilguard'dan birçok karakter

Ancak fikir, yayınlanmadan önce dolaşan önyargıların çoğunun bir şekilde azaldığı ve bu noktada ne pahasına olursa olsun onları onaylamaya devam etmenin aslında Veilguard'ı ne olursa olsun kınamak isteyenlerin yalnızca ideolojik bir duruşu haline geldiğidir (muhtemelen aynı zamanda olacaktır). Yalnızca videoları görmüş olmalarına rağmen Steam incelemelerine ve Metacritic kullanıcı derecelendirmelerine yansıtılacaktır.

Burada, Bloober Team'in oyununun, Angela'nın yeni karakter tasarımı veya Maria'nın belirli bir grup oyuncu tarafından politik olarak tanımlanan modeli gibi bazı tercihler nedeniyle nasıl saldırıya uğradığı göz önüne alındığında, Silent Hill 2 vakasıyla benzerlikler daha da belirginleşiyor. Veilguard ile (editöre getirilen eleştiriyi veya bazı ırkların yeni görünümünü düşünün).

Bununla Fragmanlara, görsellere veya yazılara bakarak kendi kararınızı vermemeniz gerektiğini söylemek istemiyorum.. Aslında bunu yapmak iyi, yoksa her şeyi satın almak zorunda kalırdık. Ancak bir oyunun bizi ilgilendirip ilgilendirmediğini onun hakkında öğrenilebilecek materyallerden anlamaya çalışmak başka bir şey, ondan başlayıp onu gözden geçirip gömmek başka bir şey.

Bu, editör ekibinin bir üyesi tarafından yazılan bir editoryaldir ve Kag Teknoloji'in editoryal çizgisini temsil etmeyebilir.