Nintendo Switch Online: Super Mario Land ve diğer ücretsiz klasik oyunlar kataloğa eklendi

bencede

New member
Nintendo Switch Çevrimiçi bugün başkalarını alıyor üç klasik oyun kataloğu kapsamında aboneler için ücretsiz başlıklar hizmete ve bunların hepsi Game Boy'a adanmış eklemeler; Kyoto şirketinin taşınabilir konsolunun tarihini aşağı yukarı yazan üç oyunla birlikte.

Öyleyse söz konusu oyunların listesine bakalım. Oyun çocuğu ve tümü bugün, yani 15 Mayıs 2024'ten itibaren Nintendo Switch Online aboneleri için temel paket olarak sunulacak:

  • Ara sokak
  • Beyzbol
  • Süper Mario Ülkesi
En çok öne çıkan bölüm kesinlikle listedeki üçüncü bölüm: Her ne kadar muhtemelen Game Boy oyunları için teknik alanda kayda değer bir ilerlemeyi temsil eden ikinci bölümden daha az ünlü olsa da, ilk bölüm olan ilk bölüm. Süper Mario Ülkesi Bununla birlikte, özellikle Nintendo taşınabilir için ikonik serinin ilk enkarnasyonunu temsil ediyor ve önemli bir tarihsel ağırlığa sahip.

Aşağı yukarı üç tarihi başlık


Ara sokak video oyunları tarihinde piyasaya sürülen Breakout veya Arkanoid'in birçok varyasyonundan biridir, ancak bu durumda bir Nintendo oyununa yakışan Mariesque notasıyla.

Hareketli çubuk aslında, bu türün klasik olanına tamamen benzeyen bir mekanikle, topu geri püskürtmek ve onu yukarıdaki blokları yok etmek için kullanmak zorunda olan Mario'nun kendisi tarafından yönetilen bir tür uzay gemisidir.

Beyzbol söz konusu sporun 1989 tarihli bir simülasyonudur. Oyun, üsleri fethetmek için atış, vuruş ve koşma arasındaki çeşitli aşamalara bağlı olarak farklı atışlarla oynanır. Nintendo konsolları için Japon ulusal sporunun ilk simülasyonlarından biridir ve özellikle çıkış dönemi dikkate alındığında iyi bir şekilde tamamlanmıştır.

Super Mario Land, söz konusu koleksiyonun 90. parçası: Mario'nun başrol oynadığı Game Boy için özel olarak geliştirilen platform serisinin ilk bölümü ve ana serinin tipik özelliklerini, ayarlar gibi bazı benzersiz özelliklerle taşınabilir bir ortama taşıyor. , düşmanlar ve oyun mekaniği.

Japonya'da bu üç oyuna Batı'da dağıtılmayan ilginç bir fantastik macera RPG'si olan “Kaeru no Tame ni Kane wa Naru”nun da katıldığını belirtmek gerekir.
 
Üst