Spalletti, İtalyan oyunculara PS5'i yasaklamadı ancak geceler uyumak içindir

bencede

New member
Arnavutluk maçıyla ilgili basın toplantısı sırasında, Spalletti, İtalyan oyunculara PS5'i yasaklamadığını söyledikoçun geçen Şubat ayında konuştuğu bir konuya değinmek için geri dönüyoruz.

Milli takım antrenörü sorunun bazı oyuncuların alışkanlıklarında yattığını açıkladı geç saatlere kadar PlayStation'ın önünde kalmakdaha sonra ertesi sabah, dinlenme eksikliği nedeniyle optimal olmayan koşullarda antrenmana geliyor.

Spalletti, “Ona geç saatlere kadar oyun oynamalarını istemediğimi, beni ilgilendiren şeyin geceleri uyumamız olduğunu söyledim” dedi. “Ne yaptıkları umurumda değil, insanların uyanık kalıp sabah gelmelerine izin vermiyorum… eğitimlerini geliştirmek için pek dinlenmiş değiller.”

Spalletti aynı zamanda video oyunları da oynuyor

“Hiçbir oyuna karşı hiçbir şeyim yok, aslında iki güzel, çok modern PlayStation'ın olduğu bir oyun odası yarattık… aslında bunu herkesin oynadığı ben de oynadım“, Luciano Spalletti'yi ortaya çıkardı.

Mesele başka: “Sizce bu seviyedeki bir futbolcunun bu seviyede maç oynaması doğru mu? sabah üç ya da dörde kadar uyanık kalmak?”

“Bu adil değil. Sabah uyumaya alışkın olduklarını söylüyorlar ama nerede? Gece uyumak için yaratılmıştır, daha iyi dinlenin, bunu söyleyen her türden uzman var. Yarışma sırasında kendimizin en iyisini sergileyebilmek için doğru bir yaşam tarzı yaratmalıyız.”

“Yani PlayStation oynayamayacağını söylediğim doğru değil: Sabah üç ya da dörde kadar uyanık kalamayacağını söyledim, bu başka bir şey.”

İtalya ile Arnavutluk arasındaki maç 15 Haziran yarın saat 21.00'de yayınlanacak.