bencede
New member
Shift -Up yayınladı Demo PC İle ilgili Steam'de yıldız bıçağıBundan sonra mevcut. Lansman biraz beklenenYarın ilan edildiğinden, hata basit bir hatadan kaynaklanabilir. Bununla birlikte, kötü değil, çünkü artık 12 Haziran 2025'te planlanan oyunun tam sürümünün yayınlanmasını bekleyen PC'de de PC'de rehberlik edebiliriz.
Demoyu nereden indirilir
Stella Blade demosunu indirmek için Steam sayfanıza gidin ve kütüphanenize ekleyin.
Orada olduğumuz için, Sistem Gereksinimleri STELLAR Blade dönüşü yapmak için, demoyu indirip indirmeyeceğinize karar vermek için birine daha fazlasını yararlı hale getirebilir.
Yakında Steam'e gelen bir demo sayesinde PC'de Stellar Blade'i denemek mümkün olacak
Minimum:
Demoyu nereden indirilir
Stella Blade demosunu indirmek için Steam sayfanıza gidin ve kütüphanenize ekleyin.
Orada olduğumuz için, Sistem Gereksinimleri STELLAR Blade dönüşü yapmak için, demoyu indirip indirmeyeceğinize karar vermek için birine daha fazlasını yararlı hale getirebilir.
Yakında Steam'e gelen bir demo sayesinde PC'de Stellar Blade'i denemek mümkün olacak
Minimum:
- Bir işlemci ve 64 -Bit işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
- İşlemci: Intel Core i5-7600k İşlemci / AMD Ryzen 5 1600X İşlemci
- Hafıza: 16 GB RAM
- Video kartı: NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB veya AMD Radeon RX 580 8GB
- DirectX: Sürüm 12
- Bellek (depolama): 75 GB mevcut alan
- Ek notlar: 1080p. Grafik kalite ön ayar “düşük”. 60 fps hedef. HDD desteklendi, SSD önerildi.
- Bir işlemci ve 64 -Bit işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
- İşlemci: Intel Core i5-8400 İşlemci / AMD Ryzen 5 3600x İşlemci
- Hafıza: 16 GB RAM
- Video kartı: NVIDIA GEFORCE RTX 2060 Süper veya AMD Radeon RX 5700 XT
- DirectX: Sürüm 12
- Bellek (depolama): 75 GB mevcut alan
- Ek notlar: 1440p. Grafik kalite ön ayar “orta”. 60 fps hedef. SSD gerekli.