Ubisoft, Tencent ile oluşturulan yeni şirketin CEO'sunu duyurdu

bencede

New member
Ubisoft, Tencent ile oluşturulan yeni şirketin CEO'sunu duyurdu: Bunlar Yves'in oğlu Charlie Guillemot ve Fransız Evi'nin şu anki genel müdürü Christophe Derenes.

Bu nedenle marka şirketlerinin şirket sahibine liderlik edecekler Assassin's Creed, Far Cry ve Tom Clancy's Rainbow Six“Dönüşüm” nin sonucu, Çin devi tarafından yapılan önemli yatırımın kızı, 1,25 milyar dolara eşit.

“Tamamlayıcı profesyonel yollarla, Christophe Derenes ve Charlie Guillemot Sektörde güçlü bir deneyim, Ubisoft ekosistemi hakkında derin bir bilgi ve ortak bir inovasyon kültürü getiriyorlar “dedi.

Ubisoft: Önümüzdeki iki yıl içinde 100 milyon dolar sabit maliyet, işten çıkarma var mı?

“Charlie ve Christophe'nin ana sorumlulukları Markaların stratejisini ve görüntülemesini tanımlayınTakımların en üst düzeyde çalışabilmesi ve oyuncuların yaptıkları her şeyin merkezinde kalmasını sağlayabilmeleri için doğru koşulları oluşturun, “dedi Yves Guillemot.

“Onunla geniş operasyonel ve üretken deneyimMontreal'in çalışmasını kuran ve yönlendiren Christophe, kariyeri boyunca bunu nasıl mükemmel bir şekilde yapacağını bilmeyi gösterdi. Christophe ve Charlie birlikte, oyunlarda çalışan insanların yeni zirvelere ulaşmasına izin vermek için gerekli yönetimi ve yapıyı sağlama görevine sahip olacaklar. “

Babadan Oğul'a: Bu bir sorun mu?

Ubisoft tarafından Tencent ile birlikte oluşturulan yeni şirket, tam anlamıyla ailede kalacak. Variety tarafından mümkün olan sorgulandı kayırmacılık suçlamalarıCharlie Guillemot cevapladı: “Bu endişelerin nereden geldiğinden mükemmel bir şekilde anlıyorum ve açık olmak istiyorum: Evet, ben Yves'in oğluyum. Bu sakladığım bir şey değil. Ancak randevum sadece aile bağlarını değil, Ubisoft'un şu anda ihtiyaç duyduğu şeyleri de ilgilendiriyor.”

Diyerek şöyle devam etti: “Son on yılı Ubisoft'un içinde ve dışında biriktirerek, takımları yönlendirerek, markaları yönetme ve hızlı hareket eden bir sektörde değişimle karşılaştım. Ayrıca, doğru zaman olduğunda ayrılma, başka bir yerde öğrenmek ve büyümek için bilinçli bir seçim yaptım.”

Yeni yan kuruluş, Tencent'in stratejik desteğiyle küresel pazardaki değerlerini birleştirmeyi amaçlayan Ubisoft'un ana markalarının geleceği hakkında başka bir bahsi temsil ediyor: Bu operasyonun sonucunun ne olacağını göreceğiz.