Vampire Survivors Steam’de 200.000 incelemeyi geçti ve en tuhaf şovları kutluyor

bencede

New member
Vampirden Kurtulanlar bir dönüm noktasını daha geçtik: hadi konuşalım Steam’de 200.000 yorum. Ancak en önemli kısım, oyunun sahip olduğu özellikler göz önüne alındığında bunların neredeyse tamamen olumlu olmasıdır. %98 Valve’ın platformunda.

Ekip ayrıca Xle’de takipçileriyle paylaşmaya karar verdi daha güzel yorumlar. Örneğin şunları okuyabiliriz: “Bu oyun gerçekten harika. Keşke İtalyanlar gerçek olsaydı” ama aynı zamanda “90 saat. Vampir yok. 10/10”, “Sorun değil sanırım” (836 saatlik aktif oyunla), “Kırbaçlı bir adam olarak başladım, sonunda sarımsak kokusu yayan hareketsiz bir ağaç oldum. 10/10 Tekrar kendimi ağaçlandırırdım.”

Vampir Hayatta Kalanları, işbirlikçi mod incelememiz

Vampire Survivors görsel olarak çok karmaşık bir oyun değil

Vampire Survivors’ın son yenilikleri arasında denediğimiz kooperatif de var. İncelememizde size şunu açıklamıştık: “Kooperatifin ilk aşamalarda çok iyi çalıştığını ancak son aşamalarda yani çok güçlü olduğunuzda ve yüzlerce düşmanın olduğu durumlarda biraz daha düşük performans gösterdiğini söylememiz gerekiyor. Vampire Survivors’ı çok fazla oynayan herkesin anlayacağı gibi sorun, bunların yavaş anlardır ve ekrandaki rakiplerin sayısı çok fazla olduğundan genellikle çok az hareket vardır. artık harita için çok fazla dolaşmanın bir yolu yok.”