Warhammer 40,000: Amazon Prime Video uyarlamasıyla ilgili Henry Cavill güncellemeleri

bencede

New member
Aktör Henry Cavill Warhammer 40,000 uyarlaması hakkında bir güncelleme sağladı Amazon Prime Videosu. Collider ile yakın zamanda yapılan bir röportajda, casus gerilim filmi Argylle'in tanıtımını yaparken, en iyi aktör – en çok The Witcher'daki Süpermen ve Rivia'lı Geralt rolleriyle tanınıyor – prodüksiyonun şunları söyledi: Warhammer 40.000 şu anda devam ediyor.

Cavill, tartışma sırasında herhangi bir ayrıntıyı paylaşamadı ve uyarlamayı ekranda ne zaman görebileceğimizi belirtemedi ancak şunları söyledi: “Harika şeyler oluyor ve çok heyecanlıyız.”

Bu da üretimin devam ettiğini doğruluyor hala devam ediyor ve oyuncunun (ve yapımcının) hala tamamen projenin bir parçası olduğu.

Warhammer 40.000, önceki bölümlerde

Amazon ve Oyun AtölyesiWarhammer 40.000 evreninin arkasındaki şirket, bir yıl süren görüşmelerin ardından Prime Video uyarlama anlaşmasını Aralık 2023'te imzaladı. Ancak Games Workshop, iş birliğini Aralık 2022 gibi erken bir tarihte duyurmuştu ve o sırada Henry Cavill'in serinin ve filmler gibi potansiyel projelerin kahramanı ve baş yapımcısı olacağını açıklamıştı.

2022'deki katılımının açıklanmasının ardından, Cavill heyecanını dile getirmişti franchise'da yer alarak uzun süredir hayran olduğunu ortaya koyuyor.

Şöyle dedi: “Çocukluğumdan beri Warhammer'ı severimBu da bu anı benim için gerçekten özel kılıyor. Bu sinema evrenini başlangıcından itibaren yönetme fırsatı bir onur ve sorumluluktur. Bunun gerçekleşmesi için Vertigo, Amazon ve Games Workshop'un sıkı çalışmalarına daha fazla minnettar olamazdım. Hayat boyu süren bir hayalin gerçekleşmesine doğru bir adım.”

Cavill artık Geralt değil ama Netflix'teki The Witcher devam ediyor ve hızlı bir şekilde beşinci sezonun çekimleri yapılacak.