Yeşiller ayrıca AFD'nin en yüksek seviyesinden sorumludur.

bencede

New member
Yeşillerin eski başkanı Ricarda Lang, AFD'nin güçlendirilmesi için kendi partisini de suçluyor. “AFD ikiye katlanırken hükümet sorumluluğunda olamazsınız ve daha sonra muhalefetin bundan sorumlu olacağını iddia edemezsiniz,” diye yazdı Platform X'teki Federal Seçim Anketlerinde. kısmen yüzde 20'nin üzerinde. Seçimde neredeyse üç buçuk yıl önce oyların yüzde 10,4'ünü kazandı.

Friedrich Merz, sağa giden aşırılık yanlılarıyla uğraşırken büyük hatalar yaptı, kendim zor sözler buldum.

Ama bu neredeyse kötü niyetli “O, Partim ve SPD'den bazıları tarafından oldukça garip bulduğum SPD tarafından Afd Halieren Höhöhö yarıya indirmek istemedi.

Yapamazsın …

– Ricarda Lang (@Ricarda_Lang) 4 Şubat 2025
Lang, katkısında, Birlik Şansölyesi adayı Friedrich Merz'in (CDU) eleştirisini açıkça çağırıyor. İkincisi, “zor sözler bulduğu”, “sağ -kadın aşırılık yanlılarıyla başa çıkmada büyük hatalar yaptı” diye yazıyor Milletvekili. Bu şekilde, muhtemelen CDU ve CSU'nun AFD'den oyları kabul ettiği Birliğin göç planları hakkındaki Federal'taki oyları ifade ediyor. Lang bu nedenle Merz'i geçen hafta AFD'nin “tahrikli” olarak nitelendirdi.

“Ama bu neredeyse kötü niyetli 'Partimin bir kısmının AFD'sini yarıya indirmek istemedi ve ben SPD'yi oldukça garip buluyorum, 2018 yılı dedi.

Ricarda Lang, eski koalisyon ortağı FDP'nin saflarından bir yanıt aldı. Analizi paylaşıyor, Parti Başkan Yardımcısı Wolfgang Kubicki'yi X'de yazdı. “Sosyal Demokratlar ve Yeşiller AFD'nin anket değerlerinden memnun görünüyor.” Dahası, Kubicki şöyle yazdı: “Kim kendi hataları ve ihmalleri ile bu kadar cahil bir şekilde ilgilenirse ve bunu yaparken, 'sağa giden bir aşırılıkçı' marka pazarı olarak problem çözme ile ilgilenen atışları duymadı.”