Alan Wake: Bir hayran oyunun 4000 kopyasını satın alıyor ama hiçbiri çalışmıyor

bencede

New member
Finlandiya'dan AV teknisyeni Alisa'nın garip hikayesi geliyor. Alan Wake o kadar büyük ki onu itti 4000 kopya satın al serinin ilk bölümünde, ancak daha sonra şunu keşfetmek için biri bile çalışmıyor.

Sorun, Alan Wake'i indirmek için her biri kendi sayfasında basılan 4.000 kodun satışa sunulduğu eBay'deki bir reklamla başladı. karton ve tamamı, toplam ağırlığı 50 kg olan, konsantre video oyunu psikolojik korku içeren iki kutu içinde özenle paketlenmiştir.

Kız heyecanla iki paketi de satın aldı. 240$ toplamda yaklaşık bir ay sonra varış yerlerine ulaştılar. Kodların tümü resmi Microsoft ve Remedy kartpostallarında bulunur, ancak sorun şu ki bunların hiçbiri işe yaramıyor.

Eğlenceli bir fikir diyor


Alisa ayrıca Microsoft müşteri desteğiyle iletişime geçti ve sorunu çözmeyi bekliyor; ancak 4000 kodun tamamının aniden etkinleştirilmesi pek olası değil.

Bu arada, Alan Wake kodlarından oluşan bu inanılmaz paketin görüntüsü, X hakkında Control'den alıntı yaparak bir “güç nesnesi” olarak sunulduğu bir gönderi oluşturmak için kullanıldı.

Elbette soru şu: “Neden Alan Wake'in 4.000 dijital kopyasını satın alıyoruz?” Alisa buna şöyle cevap verdi: “Kısa cevap eğlenceli olduğu için” diye açıkladı, “uzun cevap şu ki şu anda bir film çekiyorum hayran videoları Alan Wake 2'de bunun canlı aksiyon görüntülerinden ilham aldım ve 4000 adet Alan Wake indirme kartpostalının satış ilanını görür görmez bu saçma miktarı kullanabileceğim bir sahne vizyonum oluştu.”

“Bunu yaptıktan sonra muhtemelen odamı bu kartpostallarla kaplayacağım çünkü eğlenceli bir şeye benziyor. Ayrıca, Gerçekten çok beğendim Alan Wake”. Açıkçası bu konuda çok az şüphe var.
 
Üst