“Artık beklemek istemedim”

bencede

New member
Doğru yayıncı Götz Kubitschek ve Maximilian Krah arasındaki anlaşmazlık bir sonraki tura giriyor. Bu arada, çatışma artık AFD politikacı Krah'ın yakın zamanda kendini uzaklaştırdığı remasyon terimi ile ilgili değil. Her şey “stilsizliğe” dağıtılan “yanlış iddialar” ile ilgili, kültürü iptal ediyor ve Krah'ın Kubitschek'in artık hareket etmek istemediği yeni kitabı.

İlk olarak, tartışma kapalı kapıların arkasında tartışıldı. Sonra Kubitschek, karısı Ellen Kositza ve AfD politikacı kameranın önüne oturdu. Bir YouTube Habersunda, üçü sağ apronun neyi birleştirdiğini ve en azından Kubitschek'in bunu varsaydığını tartıştı. Ancak bu borsadaki çatlakları yavru kedi yerine, sağ kamptaki hendek o zamandan beri derinleşti.

Krah başından beri remasyon hakkındaki tartışmayı “zehirledi”

Kubitschek'in dediği gibi Krah, “düşmanı” teslim ederek, araştırma platformunu düzelterek, anayasal düşmanlar olarak sağ -wing önlüğünün alıntılarını ve kısımlarını geçtikten sonra, Kubitschek sonuçlar çıkarmak zorunda kaldı. Yani onu temsil ediyor.

“Krah, Höcke, gürültü” metninde Kubitschek stok alır. Krah'ın son birkaç hafta ve ay içinde yaptıklarını listeliyor ve en başından itibaren reme terimiyle ilgili tartışmayı neden “zehirlediğini” açıklıyor. Kubitschek görüşündedir: “Krah bu tartışmayı kazanan olarak bırakmak amacıyla başlattı” Sonunda şöyle yazıyor: “Ama Krah'ın konuşma yöntemleri söz konusu değil. Bu koşullar altında kitabı Antaios'ta görünemiyor.”

Şimdiye kadar, Maximilian Krah buna cevap vermedi. AfD politikacı Berliner Zeitung'a istek üzerine bildirdi: “Götz Kubitschek'in yeni kitabımı koymak istemediğini sosyal medyayı öğrendim. Dürüst olmak gerekirse, bu karar beni şaşırttı.” Götz Kubitschek onu önceden bilgilendirmedi: “Böyle davranış sessiz.”

AfD politikacı, destekçilerinin yayıncı Kubitschek'in Krah'ın yeni kitabıyla bir şey yapmak istemeyerek kültürü iptal ettiğini paylaşıyor: “Evet, bu iptal kültürü ve beni bu şekilde tartışmadan çıkarmaya çalıştığınız için üzücü.”

Götz Kubitschek (solda), yeni sağın yayıncısı, yayıncısı ve siyasi aktivisti ve Riesa'daki AFD Federal Parti Konferansı'nda Thuringia'da grup lideri Björn Höcke (AFD)Sebastian Kahnert/DPA

Ve sırada ne var? Kendi ifadesine göre, Krah zaten alternatif bir teklif aldı. Küçük bir yayıncı ilgileniyor. “Aksi takdirde Poschardt'ı yapıyorum ve kendim hareket ettiriyorum,” diye ekliyor Krah. Büyük dikkat göz önüne alındığında, talep çok yüksek, yeni çalışmasının nerede veya hangi yayıncının göründüğü önemli değil.

Götz Kubitschek, şu anda çözülmüş sağa giden aşırılık yanlısı düşünme fabrikasının “Devlet Politikası Enstitüsü” ve Schnellroda'daki Antaios'ta bulunan yayıncının genel müdürü, Berliner Zeitung ile bir röportajda yazarının sunumuyla çelişiyor: “Krah, yeni koşullar altında yayınlanacağını bildi.” Sonunda, Krah artık mevcut değildi. “Daha uzun süre beklemek istemedim,” diyor Kubitschek.

“Krah'ın yayıncımda her zaman bir sahne vardı ve buna sahip olurdu”

Kültürü iptal ettiği bir suçlama olarak yayıncıya şunları söylüyor: “Kültürü iptal etmek, başka bir fikre izin vermemek ve kurumsal olarak bastırmak anlamına geliyor. Krah'ın Sezesession.de'ye katılımı ile tartışmaya devam ettik, ancak oyunun kurallarını istedik – tartışma evet, tartışma katılımcısı Sellner No.

Krah buna bağlı kalmadı ve Götz Kubitschek için dayanılmaz olan insanları aramıyordu: “Biz ve yazarım Martin Sellner hakkında tekrar tekrar konuştu – ve özellikle belirgin ve cezalandırma. Doğru ve özellikle Marcus Bensmann, sadece siyasi bir tartışmada muhalif değil, aynı zamanda devlet ve sivil toplum kurumları arasındaki muhalif değil, aynı zamanda devlet ve hukuki toplumlar arasında birbiriyle ilişkilendirilmiş değil”. “

Sonuç olarak, “Krah'ın neyi kaybettiğini ve orada ne aradığını bilmiyorum. Ama şimdi sonuçlarla sonuçlanan bir karardı.”
Anayasanın korunması ile iddia ve ipucu, düzeltici çalışma için bir kanıt yoktur.

Krah, Kubitschek ve Sellner arasında planlanan bir konuşma iki hafta önce kısa sürede iptal edildi. Peki artık değişim olmayacak mı? Götz Kubitschek, “Krah'ın yayıncımda her zaman bir sahne vardı ve hala sahip olacaktı ve Sellner içeriğin içeriğinden korkmuyor” diyor.

Hala remasyon terimi hakkındaki tartışmanın acilen gerekli olduğuna inanıyor. Ama: “Sahnede bir konuşma ortağı olarak değil, siyah bir Haberin Detayları olarak, daha önce Krah Weiß görünmek istedi – bu ne Selnner ne de benim rolüm.”