bencede
New member
Geçen hafta Thüringen'de üzerine gözlüklü bir politikacının resmedildiği bir seçim posteri gördüm. Bana yıllar önce eski okul kitaplarımdaki resimleri süsleyen keçeli kalem bıyıklarını ve kalem boynuzlarını hatırlattı kısaca. Ama gülecek havamda değildim. Ardından saygısızca bir poster geldi: oyulmuş gözler, şiddetli küfürler, sprey boyayla yazılmış seçim sloganları. Öfkenin kanıtı.
Thüringen Adalet Bakanı Doreen Denstädt'a (Yeşiller) göre seçim posterlerinin imhasının “siyasi çatışmayla hiçbir ilgisi yok.” Ben bunu farklı görüyorum. Vandalizm, birçokları için halkla hükümet arasındaki siyasi çatışmanın artık yalnızca seçimler yoluyla yürümediğinin ve başka çıkış noktaları arandığının işaretlerinden biri.
Thüringen Adalet Bakanı Doreen Denstädt'a (Yeşiller) göre seçim posterlerinin imhasının “siyasi çatışmayla hiçbir ilgisi yok.” Ben bunu farklı görüyorum. Vandalizm, birçokları için halkla hükümet arasındaki siyasi çatışmanın artık yalnızca seçimler yoluyla yürümediğinin ve başka çıkış noktaları arandığının işaretlerinden biri.