Eski Galatasaraylı Melih Kartal, Kınık Belediyespor’u topa tuttu!

celikci

Global Mod
Global Mod
Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 1. Küme gruplarından Kınık Belediyespor forması giyen Melih Kartal, 2021/22 döneminin birinci maçında Bornova FK ile oynanan maçta sakatlanmış ve çapraz bağları kopmuştu. 26 yaşındaki ön libero, sakatlık süreci daha sonrası İzmir takımını şahsi toplumsal medya hesabından epeyce sert bir lisanla eleştirdi.

‘Kınık Belediyespor yardımıyla öğrenmiş oldum!’

Kulüp tarafınca sakatlığı daha sonrası birinci 15 gün kendisini kimsenin aramadığını ve Kınık Belediyespor’un ödeme yapmayacağını tabir eden Melih, ” Transfer olurken dikkat etmemiz gereken kıymetli bir ayrıntı daha varmış. Bunu da bu sene büyük umutlar ile başladığım Kınık Belediyespor yardımıyla öğrenmiş oldum.” dedi ve ekledi:

’15 gün boyunca aranmadım’

”Bir kulüpte oynamak kadar o kulüpte sakatlık yaşandığında nasıl bir yol izleyecekleri kıymetliymiş. Bu sene formasını terletme bahtı bulduğum Kınık Belediyespor’un karşılaşmaların başladığı birinci lig maçında aldığım darbe kararı ön çapraz bağlarım koptu ve kulüp tarafınca 15 gün boyunca aranmadım. Benim aradığım vakit dilimlerinde de çeşitli mazeretler üretilerek ertelendim ve bugün gelinen nokta kendi başımın dermanına bakmam olduğu.”

26 yaşındaki ön libero, 2010-2014 yılları içinde Galatasaray altyapısında forma giydi.

‘var ise hakkım helal değildir!’

”Bölgesel Amatör Lig’de oynayan ağabeylerim, kardeşlerim ya da futbolun içerisinde olan birfazlaca insan bilir. Peşinat olarak anlaştığım ve peşinatımın yarısını da almadığım kulübüm onu da vermeyeceklerini iletti. Uzun lafın kısası oynayacağınız ve sakatlanacağınız kulübü yeterli seçin yoksa kimse ardınızda durmaz, ”başının devasına bak” denir. var ise hakkım helal değildir!”

2010-2014 yılları içinde Galatasaray’da oynadı

2010-2014 yılları içinde Galatasaray altyapısında oynayan Melih Kartal, Sarı Kırmızılı takımda geçirdiği 4 yıl daha sonrası Kartalspor’a transfer oldu. Kartalspor’un akabinde Bugsaşspor, Sultanbeyli Belediyespor, Anadolu Üsküdar 1908 ve Derincespor’da vazife alan 26 yaşındaki oyuncu, 2016’da amatöre dönüş yaptı. Sırasıyla Doğantepespor, Maltepespor ve Ladiyespor’da oynayan Melih, 2021/22 dönemi başında Kınık Belediyespor’la anlamıştı.