Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’ndan Lokomotiv Moskova galibiyeti yorumu

celikci

Global Mod
Global Mod
UEFA Avrupa Ligi D Kümesi 3. hafta maçında Lokomotiv Moskova’ya konuk olan Galatasaray , Defan Aktürkoğlu’nun attığı golle alandan 1-0 galip ayrıldı. Sarı Kırmızılı takıma 3 puanı getiren golü atan Kerem, 90 dakikanın akabinde açıklamalarda bulundu. Kümeden çıkma yolunda kritik bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Kerem, “Benim için ve ekip için epey manalı bir goldü. Kümede önderiz. Rakiplerimiz birliktee kaldı. Bu maçtan galibiyetle ayrılmamız bizim için epey büyük avantaj. Hoş bir maç oldu. Birinci yarı ve ikinci yarı oyunun hakimi bizdik. İstediklerimizi yaptık. daha sonradan oyuna giren arkadaşlarım da ben de kadroya katkı vermeye çalıştık. Gol atmak da bana nasip oldu. Çok memnunum.” diye konuştu.

‘Grubu başkan olarak tamamlamak istiyoruz’

UEFA Avrupa Ligi’nde daha sonraki iki maçı konutlarında, taraftarlarıyla bir arada oynayacak olmalarının büyük avantaj olduğuna değinen 23 yaşındaki oyuncu, “Evimizde taraftarımızla oynayacak olmamız rakiplerimiz için epey büyük dezavantaj. Onların bize verecekleri takviyeyle fazlaca daha coşkulu ve hoş oynayacağımızı düşünüyorum. Hele ki Avrupa maçları fazlaca daha farklı. Umarım bu iki maçımızı daha kazanıp kümemizi başkan olarak tamamlamak istiyoruz.” tabirlerini kullandı.

‘Her şeyi coşkuyla yaşayan bir insanım’

Doğum gününde kaydettiği bu golün kıymetini ve o an hissettiklerini anlatan Kerem, “Golden daha sonra patlama yaşadım. Vermiş olduğum tepkiler kimi vakit farklı anlaşılabiliyor. Ben her şeyi coşkuyla yaşayan bir beşerim. Bugün doğum günümdü. Tahminen epey mana yüklemek gerekmiyor lakin doğum günümde oynadığımız kritik bir maçta gol atmak bana fazlaca büyük memnunluk verdi. Onu da alanda gösterdiğimi düşünüyorum.” diyerek kelamlarını noktaladı.