Karanlıkta Tek Başına: basından alıntıların yer aldığı fragmanı görelim

bencede

New member
Yayıncı THQ Nordic şunları yayınladı: basından alıntılar içeren fragman hayatta kalma korkusu Karanlıkta yalnız, tarihi diziyi yeniden başlatmaya çalışan bir başlık. Doğal olarak film, bu gibi durumlarda herkesin yaptığı gibi en olumlu eleştirileri alıyor.

Yayıncı ayrıca şu konudaki olumlu değerlendirmelerin de altını çizdi: Buhar. Şu anda alınan 878 kişinin %78'i oyun hakkında olumlu konuşuyor. Negatif olanların çoğunun her şeyden önce optimizasyon yönüne işaret ettiğine dikkat edilmelidir, bu da oyunun kendisinin memnuniyet verici olduğunun bir işaretidir.

Film aynı zamanda oyunun oynanışını görmenin ve neden bahsettiğimizi anlamanın harika bir yoludur. Bunlar çok hızlı dizilerdir ancak gösterge niteliğindedir.

Daha fazla bilgi

Karanlıkta Tek Başına bulmacalarla dolu

Alone in the Dark, Pieces Interactive tarafından geliştirildi. Daha fazlasına sahip olmak bilgi, “Karanlıkta Alone şüphesiz iddialı ve rafine bir yeniden yorumlama, orijinal çalışmaya (ve sonrasında gelen her şeye) bir övgüdür” diye yazdığımız incelememizi okuyun. Yani hepsi altın mı? Hayır, çünkü “Maalesef savaş tasarımının gerçekten yaklaşık olduğu ortaya çıkıyor ve yalnızca bazı durumlarda projeye dahil olan yeteneklerin netliğinin parlamasına izin veren eski bir teknik uygulamanın sınırlarını daha da vurguluyor.”

Satışların nasıl olacağını kim bilebilir? Bunu öğrenmek için beklerken, Alone in the Dark'ın PC, PS5 ve Xbox Series X/S'de oynanabileceğini hatırlatmak isteriz.
 
Üst