Markus Gisdol: Galatasaraylı taraftarların heyecanı görülmeye kıymetti

celikci

Global Mod
Global Mod
Lokomotiv Moskova Teknik Yöneticisi Markus Gisdol, UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray ile 1-1 birliktee kaldıkları maçta iki ekibin da fazlaca güzel oynadığını söylemiş oldu.

Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Alman teknik adam, maçın hoş bir atmosferde oynandığını belirterek, “Çok memnunum, maçtan fazlaca zevk aldım. İki yıldır taraftardan yoksun kaldık. bu biçimde heyecanlı bir atmosferde oynamadık. Galatasaraylı taraftarların heyecanı görülmeye bedeldi. Bunu gördüğümüze epey keyifli olduk. Genç oyuncularımın bu atmosferden korktuğunu söylemek istemiyorum. Herkes uğraş göstermeye çalıştı. Grubumuz elinden geleni yaptı. Burada kusurlarımızı da gördük ve onları düzeltmek için notlarımızı aldık. Her iki grup da mükemmel oynadı. İki grup da kazanabilirdi. birliktee kalmak da başka bir hoşluk oldu.” diye konuştu.

Markus Gisdol, karşılaşmanın son kısmında iki kadro oyuncuları içinde yaşanan gerginlikle ilgili olarak, “Maçta heyecan fazlaydı. Tahminen orada biraz dozu kaçmış olabilir. Heyecan biraz denetim dışına çıkmış olabilir. Sonuçta oyuncuların barışması hayli hoştu.” sözlerini kullandı.

AA