Mircea Lucescu: “hiç bir vakit o denli bir şey söylemedim”

bencede

New member
UEFA Avrupa Ligi B Kümesi 6. ve son maçında yarın Fenerbahçe’yi konuk edecek Dinamo Kiev’in teknik yöneticisi Mircea Lucescu, kendi ağızından “Fenerbahçe’yi kümeden önder çıkarmayacağız.” formunda medyaya yansıyan kelamların gerçek olmadığını söylemiş oldu.
Maçın oynanacağı Polonya’nın Krakow kentindeki Cracovia Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan 77 yaşındaki teknik adam, kelam konusu telaffuzun fair-play’e ters olduğunu lisana getirerek, “hiç bir vakit bu biçimde bir şey söylemedim. Medyada çıkan palavra haberlerden biri. Ali Koç’u yakından tanırım ve severim. Türkiye’yi fazlaca seviyorum. bu biçimde bir telaffuzum yok.” diye konuştu.
UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde saf dışı bıraktıkları Fenerbahçe’nin yükselen form grafiğine dikkat çeken Lucescu, şunları kaydetti:
“Fenerbahçe başından beri uygun bir kadro oluşturmak için büyük efor sarf etti. Bu fazlaca doğal bir şey. Ekibin oturması gerekir. Fenerbahçe vakit ortasında gelişti. Fenerbahçe sahiden kuvvetli bir kadro kurdu. Oyuncuların hepsi milletlerarası, ulusal ekiplerde oynayan isimler. Geniş bir takıma sahipler ve rotasyon yapabiliyorlar. Genç ve yetenekli isimleri var, oynamayan oyuncuları yok. Hepsi hayli güzel oyuncular.”
Lucescu, kalecileri Georgiy Bushchan’ın düzgünleştiğini kelamlarına ekledi.
Garmash: “Ukrayna için savaşacağız”
Dinamo Kiev oyuncularından Denys Garmash, kümedeki savlarının değerli olmadığını ve Ukrayna için oynayacaklarını söz etti.
Fenerbahçe müsabakasının her maç üzere epey değerli olduğunu aktaran Garmash, “Yarınki maç kümedeki tezimiz fark etmeksizin epeyce kıymetli. Fenerbahçe ile oynayacağımız maçın farklı bir manası var. Bu bizim için bir rövanş olacak. Her şeydilk evvel son periyotta yaşananları göz önünde bulundurduğumuzda, Ukrayna için savaşacağız ve kazanmaya çalışacağız. Dinamo Kiev büyük bir kadro ve her maçı ciddiye alacak.” değerlendirmesinde bulundu.
 
Üst