Neil Druckmann, Naughty Dog'un henüz duyurmadığı bir oyun üzerinde çalışıyor

bencede

New member
Neil Druckmann, Naughty Dog'un henüz duyurmadığı bir oyun üzerinde çalışıyor: Oyun yönetmeni, Podcast Press X'in son bölümünde devam etmek için açıkladı, böylece sadece Galaktik: Heretic Peygamber'e yoğunlaşmadığını açıkladı.

Druckmann, “Galaktikler arası birkaç yönetmenimiz var: Heretic Peygamberimiz,” dedi Druckmann. “İki oyun yönetmeni Matthew Gallant ve Kurt Margenaau ile çalışıyorum ve ortak yazar Clair Carré var. Projeden uzaklaştıkları zamanlar var veVe geri dönüp yaptıkları bazı seçimler için beni şaşırtıyorsunuz, diğerleri beni saçlarımı kaptırıyor ve rotayı değiştirmem ya da uzun süre tartışmam gerekiyor. “

“O zaman var Naughty Dog'da İşlemde Başka Bir Oyundaha üretici bir rol oynadığım. Bir akıl hocası olarak yapabilirim, bu ekibin çalışmalarını gözlemleyebilirim, geri bildirim sağlayabilir ve yönetici bir figür olarak hareket edebilirim. Tüm bu rolleri seviyorum ve birinden diğerine geçebilme gerçeği işimi uyarıcı ve her zaman taze hale getiriyor. Asla sıkılmam. ”

Yaramaz Köpek Galaktik: Heretic Peygamberimizin Oyunculardaki Son Bir Oyuncu Var

Druckmann'ın sözleri, insanların katılımını gösteriyor gibi görünüyor. Shaun Escayg ve Anthony NewmanUncharted'in sırasıyla oyun direktörü: Kayıp Miras ve Son Of: Bölüm 2.

Son Bölüm 3'ü hakkında değil mi?

Neil Druckmann geçtiğimiz günlerde US'un son bölümünün yapılacak bir olasılığı olduğunu söyledi, ancak aynı yazar yaptı çelişkili ifadeler Beklenen devam filmi ile ilgili olarak, işlerin gerçekte nasıl olduğunu anlamanın zor olduğu noktaya kadar.

Geriye kalan tek şey, hangi projenin atıfta bulunacağını anlamak için beklemektir ve yaramaz köpek hala devam edebilirse Aynı anda büyük önem taşıyan farklı yapımlar Son birkaç ayın sorunlarına ve iptallerine rağmen.