Netflix bizi İtalyanca'daki resmi fragmanla Squid Game'in 3. sezonuna hazırlıyor

bencede

New member
Birkaç hafta, üçüncü sezonun havasında birkaç hafta Kalamar oyunu Ve Tudum 2025 vesilesiyle Netflix, resmi fragmanaşağıda İtalyanca dublajlı görüntüleyebilirsiniz.

Serinin en son bölümleri şu adreste yayınlanacak. 27 Haziran Ve bir önceki sezonun sonundaki dramatik olaylarla anlaşmayı görecekler. Darbesi sansasyonel bir başarısızlık olduğunu kanıtladıktan sonra, ölümcül zorlukların geri kalanına katılmaya ve mümkün olan her şekilde hayatta kalmaya çalışacak.

Sezon 3'ü bekleyen Squid Game'in yeni Mortal Oyunlarının Tatması

Fragman bize bir sonraki “oyunlardan” ikisinin önizlemesini veriyor. Bunlardan biri, takımların çıkış yolunu bulması gereken bir tür labirent gibi görünüyor. Bir diğeri ipin klasik sıçraması ya da daha ziyade hataların yapılması gereken ölümcül bir varyant gibi görünse de katılımcıların ölümünü içerir.

Squid Game 3, bazı sürprizlerle Netflix'in ilk resmi teaser fragmanında gösterilmiştir

Fragmanla birlikte özet Yetkili: “Başarısız bir isyan, bir arkadaşının ölümü ve gizli bir ihanet. İkinci sezonun kanlı olağanüstü finalinin dramatik olaylarından, en popüler Netflix serisinin üçüncü ve son sezonunda, dibe dokundu.

“Ancak kalamar oyunu kimseye durmuyor, bu yüzden Gi-Hun baskıcı umutsuzluk karşısında önemli kararlar vermek zorunda kalacakken, o ve hayatta kalan diğer oyuncular kararlılıklarını test eden giderek daha tehlikeli oyunlara katılıyorlar. Her turda seçimleri giderek daha ciddi sonuçlara yol açıyor.”

“Bu arada, gizemli VIP'leri karşılamak için ön adam olarak rolüne devam ettim ve kardeşi Jun-Ben elenen adayı arayışına devam ediyorum, safları arasında bir hain olduğu farkında değil. Doğru kararlar verebilecek mi, yoksa ön adamın iradesini kesin olarak kırması gerekecek mi?”

Son birkaç saat içinde Netflix, Stranger Things 5'in çıkış tarihini de duyurdu ve Sezon 2'de ilk kez tek parçanın kıyıcısı gösterildi.