bencede
New member
Netflix yeni haftalık sıralamalarını paylaştı İtalya'da en çok görüntülenen film ve TV dizisi. Referans dönemi tam olarak 17-23 Şubat arası. Birden çok görüntüle TV dizisinin ilk 10'uyla hemen başlayalım:
Netflix'te en çok izlenen filmler
Ayrıca aynı dönem için, akış platformunda en çok gösterilen uzun metrajlı filmlerin ilk 10'u aşağıdaki gibidir:
Filmlere gelince, arttılar Çok kötü ben ve minyonlarNetflix'teki sıralamada ilk kez olmasa bile. Haftanın haberleri şaşırtıcı bir şekilde sadece iki: Özgürlük yazarları ve sonsuza dek aşk. Kural olarak, uzun metrajlı filmlerin sıralaması, bariz nedenlerle daha hızlı yenileniyor, ancak bu turda İtalyan halkı geçen haftanın isimlerine odaklanmış gibi görünüyor, ilk 3'ü geri dönüşlerden oluşuyor.
Bir önceki haftanın verilerini kapatarak ayrılıyoruz.
- Ailemin Tarihi – Sezon 1
- Sıfır Gün – Mini Serisi
- Amerikan Cinayeti: Gabby Petito Case – Sezon 1
- Cassandra – Mini Serisi
- AREMORDEN: ARDLER – Sezon 1
- Valeria – Sezon 4
- Cobra Kai – Sezon 6
- Entrevias – Sezon 4
- Gece Ajanı – Sezon 2
- İşe Alım – Sezon 2
Netflix'te en çok izlenen filmler
Ayrıca aynı dönem için, akış platformunda en çok gösterilen uzun metrajlı filmlerin ilk 10'u aşağıdaki gibidir:
- Dolce Villa
- Anne ile balayı
- Misyon İmkansız: Ölü Hesaplama
- Çok kötü ben 3
- Özgürlük yazarları
- Minyonlar
- Sonsuza Kadar Aşk
- Çok kötü ben 2
- Parthenope
- Çok kötü ben
Filmlere gelince, arttılar Çok kötü ben ve minyonlarNetflix'teki sıralamada ilk kez olmasa bile. Haftanın haberleri şaşırtıcı bir şekilde sadece iki: Özgürlük yazarları ve sonsuza dek aşk. Kural olarak, uzun metrajlı filmlerin sıralaması, bariz nedenlerle daha hızlı yenileniyor, ancak bu turda İtalyan halkı geçen haftanın isimlerine odaklanmış gibi görünüyor, ilk 3'ü geri dönüşlerden oluşuyor.
Bir önceki haftanın verilerini kapatarak ayrılıyoruz.