Nintendo, Garry's Mod'a saldırıyor: 20 yıllık temalı içeriği silmek zorunda kalacak

bencede

New member
Ünlü avukatlar Nintendo'nun şimdi hedeflerini yukarı kaydırdılar Garry'nin ModuOldukça şaşırtıcı bir şekilde, yazarların Facepunch Studios'unu telif hakkı ihlali suçlamasıyla suçlamak ve pratikte talepte bulunmak temalı içeriğin kaldırılması 20 yıllık oyun tarihinde piyasaya sürüldü.

Bilmeyenler için Garry's Mod bir oyundur kum havuzu Bir Half-Life modu olarak doğdu ve daha sonra kendine ait bir yaşamı olan ve topluluğun etkileyici desteğiyle neredeyse bağımsız bir oyun haline geldi ve yıllar geçtikçe onu devasa bir sandbox haline getirdi.

Pek çok içerik ve çeşitli özelleştirmeler arasında, birçok Nintendo temalı olanlar da var ve ninja avukatlarının bunlar üzerinde yoğunlaştığı açık, bunların derhal kaldırılmasını talep ediyor ve içeriklerin evin isimleriyle bağlantılı olduğu göz önüne alındığında oldukça fazla baş ağrısına neden oluyor. Kyoto'nun pek çoğu neredeyse zamanla ortaya çıktı 20 yıl oyun geçmişinden.

Bu kadar uzun sürmesi çok garip

Garry's Mod'da büyük miktarda Mario içeriği vardı

Facepunch ekibi şunları yazdı: “Bazılarınız Atölye'deki belirli Nintendo ile ilgili öğelerin yakın zamanda kaldırıldığını fark etmiş olabilirsiniz.” kaldırma talepleri Nintendo'dan geldiler.”

“Dürüst olmak gerekirse öyle Sağ Bunun gibi. Bunlar kendilerine ait içeriklerdir ve bunlarla ne yapılıp yapılamayacağı kendilerine kalmıştır. Garry's Mod'da bu şeylerle oynamanızı istemiyorlar, bu onların kararı ve biz de buna saygı duymalıyız, kaldırabileceğimiz her şeyi kaldırmalıyız.”

Aslında bu alana gösterdiği ilgi efsane olan Nintendo'nun bu talebinde herhangi bir usulsüzlük yok. Şirketin kataloğundaki fikri mülkiyet haklarının bütünlüğünü korumak konusunda ne kadar dikkatli olduğunu çok iyi biliyoruz, bu nedenle Garrys' Mod'a yapılan saldırı sürpriz olmamalı.

Ancak bu içeriğin 2006'dan bugüne neredeyse hiç zarar görmemiş olması, Nintendo'nun bu hareketini oldukça şaşırtıcı kılıyor; Nintendo'nun bu unsurların Garry's Modunda varlığından ancak şimdi haberdar olduğu anlaşılıyor.
 
Üst