Pandemiler, iklim krizi, teyitçiler: Kendinizi korumanız emredildi!

bencede

New member
Sevgili koğuş, sizi kara para aklamaktan koruyacağım. Bu yüzden şimdi yaptığınız her satın alma işlemini merkezi olarak kaydedecek bir dijital merkez bankası para birimini tanıtıyorum. Hiç bir şey Daha fazlasını özleyeceğim. O zaman gerçekten korunacaksınız, çünkü o zaman siz dahil akla gelebilecek tüm kötü adamların verilerine ve dolayısıyla siz de dahil olmak üzere kötü adamların kendilerine ait verilere erişebilirim. Sonuçta siz de kara para aklayıcı olabilirsiniz.

Ayrıca seni hemcinslerinin nefretinden de koruyacağım. Bu yüzden “X'e yol açması muhtemel konuşma” veya “aşırı derecede alaycı” veya buna benzer muğlak ifadelerle kanunlar yaptım. Böylece ikimiz de kötü duygularımız için elimizde doğru suçlamalara sahip oluyoruz. Bu şekilde, incinmiş duygulardan korunamayız, ancak bu olasılık azalır çünkü insanlar zulümden korkar ve giderek daha sessiz hale gelirler. Sonunda bana, doğru olana esenlik olsun!

Eminim nefretten korunmak için görüşlerinizi izlememe izin vermeniz gerektiğini anlıyorsunuzdur. Sonuçta, nefret eden sen olabilirsin. Bunu yapmanın internet trafiğinizin tamamen bir internet polis gücü tarafından kontrol edilmesinden başka yolu yoktur. Bunların hepsine uzun zamandır sahibiz – Ağ Yaptırım Yasası, Dijital Hizmetler Yasası, özel sponsorlu gazetecilik onay mühürleri ve “doğrulayıcılar” merhaba diyor. Bu yüzden nefretinizin işaretleri olduğunu düşündüğüm şeyleri topluyorum.

Seni virüslerden ve bakterilerden de koruyacağım. Bu nedenle, ölüm sayısının artık bir rol oynamaması için “pandemi”yi basitçe yeniden tanımladım, ancak “aşıların geçici olarak yokluğu” (WHO) çok önemli (bir patojen ne kadar zararsız olursa olsun). Bu şekilde çok daha fazla korunacaksınız, çünkü çok hızlı bir şekilde zararsız patojenlere karşı mükemmel bir aşıya sahip olacağım ve daha sonra bunu almanız gerekecek – en azından bir restorana veya kuaföre gitmek istiyorsanız; ama bunun dışında her şey gönüllüdür. Dışarıdayken korunmak için giriş çıkışlarda verdiğim QR kodlarını göstermeniz gerektiğini anlamışsınızdır eminim. Sonuçta siz de taşıyıcı olabilirsiniz.

En önemlisi: Seni iklimden koruyacağım. “Bilim”in bilim değil, “bilim” kısmındaki “bilim adamlarının” yüzde 99,978'inin durumu budur.the Benim yönettiğim ve “inkarcı” olmak istemeyen herkesin okuması gereken gerçeklerin bir listesi olan Bilim”, dünyanın ısı çöküşünün eşiğinde olduğunu söylüyor: Nefesiniz yüzünden, ateşiniz yandığı için. kömür ve gaz, araba sürdüğünüz için, tatil uçuşlarınız nedeniyle, et yemeseydiniz bunların var olması gerekmeyecek olan hayvanlarınızın aşağıya doğru çekilmesi nedeniyle… kısacası: dyüzünden!

Senin yüzünden yakında tüm gezegen yanacak

Senin yüzünden yakında, çok yakında, ömrünüz dolmadan hemen önce, tüm gezegen yanıp kül olacak. Dolayısıyla sizi tüm bunlardan, kendinizden ve gezegeni yok eden alışkanlıklarınızdan korumak için, sizi neredeyse ayak iziniz ve nefes verişiniz noktasına kadar çok yakından izlemem gerektiği açık. Aksi halde kendinize karşı savunmasız kalırsınız ve gezegen alevler içinde kalır. Seni kendine karşı savunmasız bırakmaya, özgürce yaşamana izin veremeyiz, seni gezegen katili!

Sizin tam korumanız benim tam hakimiyetim ve gezegenin kurtuluşu. Benim egemenliğimi korumak için, sizin korumanız gezegenin korunmasıdır. Seni kontrol altında tutuyorum. Sen bir defada korunmakla emrolundun, benim korumam. Anladım?