UEFA Avrupa Ligi E Kümesi 5. maçında Marsilya’yı 4-2 mağlup eden ve kümeden çıkmayı garantileyen Galatasaray ‘da Ryan Babel, 90 dakika daha sonrası kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Oyuna girdiği üzere kaydettiği şık gol hakkında konuşan deneyimli oyuncu, “İlk kere bu biçimde bir şanslı an yaşadım herbiçimde. Kıymetli bir gol oldu. Hem benim için girer girmez ekstra bir moral oldu tıpkı vakitte rakibimizi mental olarak çökmesine yardımcı oldu. Buraya gelmedilk evvel fikrimiz galip gelip liderliğimizi devam ettirmekti. O yüzden hoş bir sonuç aldığımızı düşünüyorum.” dedi.
‘Kimse ciddiyetsiz bir Galatasaray görmeyecek’
Aldıkları bu galibiyetle Roma’ya yüksek itimatla gideceklerini söyleyen Babel, “Galatasaray olarak içeride, dışarıda, nerede oynarsak oynayalım gayemiz her vakit üç puan. Oraya da üç puan için gideceğiz. Çok değerli bir maç. Bu maçı küçümsemeyeceğiz. Kimse ciddiyetsiz bir Galatasaray görmeyecek. Kendi alanımızda Marsilya üzere bir ekibe karşı aldığımız dört gollü galibiyet bize büyük itimat verdi. Bu itimat ile bir arada İtalya’ya gideceğiz. Umarım oradan da üç puanla ayrılırız.” sözlerini kullandı.
‘Kimse ciddiyetsiz bir Galatasaray görmeyecek’
Aldıkları bu galibiyetle Roma’ya yüksek itimatla gideceklerini söyleyen Babel, “Galatasaray olarak içeride, dışarıda, nerede oynarsak oynayalım gayemiz her vakit üç puan. Oraya da üç puan için gideceğiz. Çok değerli bir maç. Bu maçı küçümsemeyeceğiz. Kimse ciddiyetsiz bir Galatasaray görmeyecek. Kendi alanımızda Marsilya üzere bir ekibe karşı aldığımız dört gollü galibiyet bize büyük itimat verdi. Bu itimat ile bir arada İtalya’ya gideceğiz. Umarım oradan da üç puanla ayrılırız.” sözlerini kullandı.