Sony'nin Yeni Sınırlı Sayıda Üretilen PS5 DualSense'i Tanıtıldı, Concord Temalı

bencede

New member
Sony yeni bir ürün tanıttı PS5 için DualSenseiçinde sınırlı sayıda ve tamamen bir Concord tarzı grafikler84,99 dolarlık fiyatıyla Sony konsol kontrolcüsünün şu ana kadar gördüğü en pahalı versiyonu da bulunuyor.

Kontrolcü şu anda PlayStation Direct'te ön siparişe açık, en azından hizmetin ABD versiyonu için, çünkü henüz İtalyan versiyonunda mevcut değil. Daha fazla bilgi gelene kadar önümüzdeki birkaç saat içinde kullanıma sunulması muhtemel.

Bu, şu ana kadar görülen DualSense'in en ilgi çekici versiyonlarından biri, ya da en azından karakterizasyonun çevresel birimin hemen her tarafına dokunması göz önüne alındığında en ayrıntılı olanlarından biri.

Belki de oyun kumandasından daha ilgi çekici olan kumandadır


Yeni DualSense, siyah bir tabana ve Concord'un bazı grafik öğelerinin geometrik stilini anımsatan bir dizi kaplamaya sahip, ayrıca arka tarafta oyunun adı yer alıyor.

Concord'un DualSense'i

Ön tarafta kırmızı, gri ve mavi çizgiler, kontrol cihazının ortasındaki izleme dörtgeninin büyük bir bölümünü kaplayan merkezi bir tasarımla birlikte yer alıyor. Genel olarak, Firewalk Studio ve Sony'den gelen yeni oyunun hayranı olsanız da olmasanız da bu gerçekten çekici bir cihaz.

Bu noktada İtalya'daki olası lansmanla ilgili bilgileri bekliyoruz, önümüzdeki birkaç saat içinde gelebilecek olası haberlerle birlikte. Bu arada, Concord bir oyun olarak pek iyi durumda değil: beta sona erdi ve önemli bir fiyasko gibi görünüyor, ayrıca PlayStation Store'da çok düşük puanlar aldı ve ön siparişler düştü.
 
Üst