Squid Game, Kpop ve “Crocierà della Cacca” Haziran ayı sonunda Netflix sıralamalarına hükmetiyor

bencede

New member
Netflix Haziran sonunda İtalya'da en çok izlenen film ve TV dizilerinin neler olduğunu ve ilk 10 subayı paylaştığını açıkladı. Sıralamayla başlayalım En çok gösterilen şov Yarımada'da:

1. Kalamar Oyunu – Sezon 3
  2. Olympo – Sezon 1
  3. The Waterfront – Sezon 1
  4. Ginny ve Georgia – Sezon 3
  5. Bölüm S: Çözılmamış Davalar Bölüm – Sezon 1
  6. Sara: Gölgelerde Kadın – Sezon 1
  7. Gerçek Erkekler – Sezon 1
  8. Sirenler – Mini Serisi
  9. Suda Gölgeler – Mini Serisi
  10. GERRI – Sezon 1
Haftanın tek haberi Kalamar oyunu Bu, son sezonunuzla hemen ilk pozisyonda, çok fazla sürpriz olmadan, son için bazı eleştiriler almış olsa da (burada incelememiz). Olympo ve The Waterfront'un başarısı devam ediyor, bu da ikinci haftalarında ikinci sırada. Gerri, ilk 10'da ikinci haftada, bunun yerine sadece onuncu pozisyonu almayı başarıyor. Sıralamanın geri kalanı bunun yerine en az bir ay boyunca mevcut olan seriden oluşuyor.

Netflix'te İtalya'da en çok izlenen filmlerin ilk 10'u

Bakalım sınıflandırma uzun metrajlı filmler:

1. Ben dünyanın sonu
  2. KPOP: Şeytan Avcıları
  3. Trainwreck kaka gezisi
  4. Nibbio
  5. Gran Turismo: İmkansız Bir Rüyanın Hikayesi
  6. Rahibe 2
  7. Beni İndirme
  8. Sınavlar Öncesi Gece
  9. Evler 39
  10. Cin
Netflix'te İtalya'da en çok izlenen filmlerin ilk 10'u

Filmlere gelince, Netflix sıralaması için neredeyse tüm haberlerdir (dünyanın sonu (ilk 10’da üçüncü haftada), Nibbio ve beni indirmiyorlar. KPOP: Şeytan Avcıları İkinci pozisyonu alıyor ve kpop'u kingenleri avlayan bir grup kızın hikayesi.

Trainwreck: kaka gezisi Bunun yerine, 2013 yılında deniz ortasında elektriksiz ve aktif banyo olmadan 4.000 yolcu ile engellenen ve bu nedenle tüm yolcuların dışkıları da dahil olmak üzere birçok sorunla uğraşmak zorunda kalan bir yolcu gemisinde belgesel.

Son olarak, sizi bir önceki haftanın sıralamasına kıyasla bırakıyoruz.