Super Smash Bros. Ultimate'ın direktörü için, üretken IA, en büyük projeleri desteklemenin tek yoludur

bencede

New member
Masahiro Sakurai, Super Smash Bros. Ultimate DirectorinanıyorÜretken IA en büyük video oyunu projelerinin sürdürülebilirliğini sağlamanın tek yoludur. Yahoo Japonya gazetesine verilen bir röportajda, video oyunlarının geliştirilmesindeki mevcut zorluklara tam olarak daha büyük hale gelen göreceli bir soruyu cevapladığını söyledi.

“Video oyunlarının gelişimi giderek daha heybetli, uzmanlaşmış ve parçalanmış hale geliyor, ancak aynı zamanda indie oyun pazarı da tek bir kişi veya küçük gruplar tarafından yapılan başlıklarla büyüyor. Video oyunu pazarının geleceğini nasıl görüyorsunuz?” Gazete istedi.

Sakurai, üretken yapay zekayı gündeme getirerek büyük samimiyetle cevap verdi: “Gerçeği söylemek gerekirse, bu biraz riskli bir tahmin. Bence bir noktaya geldik. Büyük ölçekli oyunlar üretmeye devam etmek artık sürdürülebilir değil Şu anda yaptığımız gibi, çünkü muazzam çaba gerektiriyor. ”

Mattel ve Openai Toys IA'ya Lankor: Çocukların gizliliği mi yoksa risk altında mı?

“Bu şekilde devam edemeyeceğinizi hissediyorum ve şu anda hayal edebileceğim tek gerçek dönüm noktası üretken IA'dır. İşletim modelimizi zorunlu olarak değiştirmemiz gereken bir aşamada olduğumuza inanıyorum, örneğin verimliliği artırmak için üretken IA'yı kullanıyorum. Ve sadece bu değişikliklere başarılı bir şekilde adapte olacak şirketlerin hayatta kalabileceğine inanıyorum.”

Nintendo'nun oyunlarını da geliştireceği bir gelecek bekleyebiliriz üretken dirençten yardım almak? Söylemesi zor, ancak yakın geçmişte şirketin bu olasılığı reddetmesine rağmen dışlanmamalıdır. Öte yandan, şimdi bu teknolojileri aktif olarak kullanan birçok çalışma var, hangi sonuçlarla göreceğiz.