bencede
New member
için dönüşüm bilgisayar İle ilgili Sonumuz Bölüm 1 sadece ısınan ve gölgelendiricilerin derlenmesi için onlarca dakika bekleyen CPU’lar değil, aynı zamanda tanrılar da havalı hatalarsebepsiz yere ıslanan karakterlerinki veya biraz modası geçmiş saç stilleri gibi.
hemen başlayalım ıslak karakterler, sadece söylüyorum. Reddit’te yayınlanan aşağıdaki videoda Joel, Ellie ve diğer karakterlerin kuru bir ortamda diyalog sırasında ıslandığını görebilirsiniz. Anı daha da dramatik hale getiren su sıçramalarına harika bir muamele.
hemen başlayalım ıslak karakterler, sadece söylüyorum. Reddit’te yayınlanan aşağıdaki videoda Joel, Ellie ve diğer karakterlerin kuru bir ortamda diyalog sırasında ıslandığını görebilirsiniz. Anı daha da dramatik hale getiren su sıçramalarına harika bir muamele.
Bir sonraki gönderide garip hayran olabilirsiniz saç verimi ve başka bir aksaklıktan kaynaklanan bir sakal. Bu saç modelleri Salgın Günü’nün gerçek nedeni olabilir mi?PC’de garip yeni hatalar, karakterler bir ara sahnede sebepsiz yere ıslanıyor
yazan u/Putrification in thelastofus
İnanılmaz derecede güzel bir başka aksaklık da neon ışıkları sahneyi işgal eden, The Last of Us Part 1’i Jeff Minter’dan doğmuş gibi görünen bir kabusa dönüştüren.Yeni tlou bilgisayar grafiği![]()
yazan u/Dremcis in thelastofus
TLOUP1, PC’de buna benzer sorunlar yaşayan başka biri var mı?
u/official_tommy_boi tarafından thelastofus’ta
Aynı aksaklığın daha yumuşak bir versiyonu da var:Neon aydınlatmayı biraz sevin
u/JimBoB0307 tarafından thelastofus’ta
Bazılarına göre, aksaklıklara yukarıda bahsedilen ön derleme neden olabilir. gölgelendiricileruzun ve bazı sistemlerde çökmelere neden olur. Ancak burada bitmiyor, çünkü takılıp kalan karakterler ve deneyimi daha da ilgi çekici hale getirmek için uçan diğerleri de var.PC sürümüne neden psychadelics eklediklerini bilen var mı? Joel’in çok fazla almasını sağladım ve şimdi her şey böyle görünüyor.
u/ColoursOfTheAlphabet tarafından thelastofus’ta
Tess’im biraz hasta
u/Joshsaurus tarafından thelastofus’ta
Elbette bu, birçok oyuncunun kelimenin tam anlamıyla her türden hata ve sorunla boğuşan The Last of Us Part 1’in PC dönüşümünden beklediği deneyim değil. Böylesine önemli bir oyun çok daha fazla ilgiyi hak ederdi.Joel’in yeni bir stratejisi var
u/ArgumentNo6281 tarafından thelastofus içinde