“Trabzonspor’un olduğu yerde Avrupa’da kalmak vardır”

bencede

New member
UEFA Avrupa Ligi uğraşında temsilcimiz Trabzonspor, Ferencvaros’u 1-0 mağlup etti. Trabzonspor teknik yöneticisi Abdullah Avcı, uğraş daha sonrasında açıklamalarda bulundu.
Avcı, “9 puanla kümeden çıkamamanın ıstırabını yaşıyoruz. Oyunu kıymetlendirecek olursak; birinci yarı prestijiyle en iştahlı, görkemli, oyun planına sadık kalan, durum zenginliği, rakibe baskı, durum vermeme, kaybettiği yerde tekrar alma… Birinci yarıdan büyük keyif aldık. İkinci yarı prestijiyle daha istikrarlı bir oyun vardı. Denetim bizim elimizdeydi. Rakibe 1 tane şut konumu verdik lakin daha fazla üretmemiz gerekiyordu. kimi vakit oyunda müdahalelerimiz oldu. Oyuncuların müddetleri, sakatlanma riskleri… Küme önderini tek yenen kadroyuz. 9 puanla kümede 3. kaldık. Trabzonspor’un olduğu her yerde Avrupa’da kalmak vardır. Kısmet bu sefer bu biçimde oldu. Ülke puanına katkı sağlıyor ekiplerimiz. Bu da bizi fazlaca memnun ediyor.” tabirlerini kullandı.
Trabzonspor ile 100 maça çıkması hakkında da konuşan Avcı, “Trabzonspor ailesine, Trabzonspor taraftarına, kulüp liderine, idare heyetine, çalışanlara, takımıma, oyuncularıma minnetlerimi sunuyorum. Teşekkür ediyorum. Olağanüstü hisler. Daima birlikte şahane hisler yaşıyoruz. Aslında 10 Kasım’da 2. senem doluyor ancak dolu dolu 3 dönem. 3 kupa, tertipler, hürmet, sevgi, irtibat… Şükranlarımı sunuyorum. Çok memnunum. Taraftar her vakit, her yerde bana, takımıma, kulübüme dayanak gösteriyor. İkinci şampiyonluk için taraftara gereksinimim var. Onları pazar günü burada ‘full’ bekliyorum.” diye konuştu.
 
Üst