Valve, Steam Deck 2'nin yalnızca nesiller arası bir sıçramayı temsil etmesi durumunda geleceğini söylüyor

bencede

New member
Valf tasarımcısı Lawrence Yang şunları söyledi: Steam Deck 2 yalnızca nesiller arası bir sıçramayı temsil ediyorsa gelecek: Görünüşe göre şirket çok önemli bir şey olmadığı sürece yeni bir model üretmek istemiyor.

“Bu bizim için önemli ve bu konuda çok açık olmaya çalıştık: Yılda bir Steam Deck'i yayınlamayacağız“Yang, “Piyasayı zaman zaman sarsmayacağız, böyle bir şeye gerek yok.”

“Açıkçası bizim bakış açımıza göre kullanıcıların bu kadar erken bir zamanda yeni bir cihaz önermeleri adil olmaz, bu da sonuçta sadece hafif bir teknik artış Önceki modelle karşılaştırıldığında.”

“Bu yüzden bunun olmasını beklemek istiyoruz hesaplama düzeyinde nesilsel bir sıçramaancak bu, ikinci nesil Steam Deck'i piyasaya sürmeden önce pil ömründen ödün vermez. Ancak bizi heyecanlandıran ve üzerinde çalıştığımız bir proje.”

Geçerli bir strateji mi?


Geçen yılın sonunda Valve, Steam Deck'in “milyonlarca adet” sattığını açıklamıştı ve gerçek rakamları açıklamasalar da, bu cihazın önemli bir başarı elde ettiği açık. tamamen yeni bir pazarın yolunu açmakel bilgisayarlarınınki.


Ancak bu sonuçların yıllık üretime dönüştürülmesinin, bugüne kadar yapılan işlerin önemini azaltacağı açıktır ki bu da, üretim kavramına dayanmaktadır. kullanıcıların yaptığı yatırımı koruyun ve Steam Destelerinin çok çabuk eskidiğini görmelerini engelleyin.
 
Üst