Galatasaray Teknik Yöneticisi Okan Buruk: Yanlışsız bir seçim oldu

celikci

Global Mod
Global Mod
Harika Lig ‘e verilen ulusal ortada İstanbulspor’la hazırlık maçı yapan Galatasaray alandan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Cim Bom’un golleri, Barış Alper Yılmaz ve Mauro İcardi’den (pen.) gelirken, Sarı-Siyahlılar’ın tek sayısını da İsmi Mehremic attı.

İstanbulspor iki yarıya da farklı 11’le çıkarken, Cim Bom’da da birfazlaca farklı oyuncu talih buldu. Sarı-Kırmızılılar’ın teknik yöneticisi Okan Buruk da uğraşın akabinde âlâ bir hazırlık imtihanını geride bıraktıklarını söylemiş oldu.

‘Metehan ve Baran epey yeterli oynadı’

Buruk, “Çok hakikat bir seçim oldu bu hazırlık maçını oynamak. Herkese teşekkür ediyorum. İki ekip da oynamaya çalıştı. Birinci yarı epey gol konumu bulduk. Hazırlık maçı da olsa kazanma hırsımızı ortaya koyduk. Bitiriciliğimiz daha uygun olsa hayli gollü bir maç ortaya çıkabilirdi. Bu atmosferin niçini yeni gelen oyuncularımızı ekibe kazandırmaktı. Kendi akademimizde gelen oyuncular vardı. Metehan ve Baran epeyce yeterli oynadı. Bu bizi sevindiriyor. Altyapı hocalarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah daha fazla mühlet verebiliriz” dedi.

‘Mata büyük yarar sağlayacak’

İlk sefer Sarı-Kırmızılı formayla alana çıkan Juan Mata’nın performansını da kıymetlendiren başarılı çalıştırıcı, “Antrenman performansı da buna benzeriydi. Çok büyük kupalar kazanmış kıymetli oyunculardan biri. Tam karşıtı güya bunları hiç kazanmamış üzere bir insan. Gruba insani kalitesini de yansıyor. Kadromuza büyük yarar sağlayacak” sözlerini kullandı.
 
Üst