Galatasaray – Trabzonspor maçının bilinmesi gerekenleri

celikci

Global Mod
Global Mod
Harika Lig tarihinde 22’nci maçlar prestijiyle 31 golle en çok gol yediği dönemi geçiren Galatasaray, üç puanlı sisteme geçilen 1987/88’den bu yana 27 puanla ligin bu kademelerinde en düşük puanda kaldığı dönemi yaşıyor.















Bu dönem 18 maçta skor avantajı yakalayan Galatasaray Muhteşem Lig maçlarında en çok puan kaybeden kadro oldu. Trabzonspor ise 14 maçta geri düştüğü müsabakalardan Göztepe ile en çok puan çıkaran iki takımdan biri pozisyonunda.












Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı’nın Üstün Lig mesleğinde Fenerbahçe karşısında aldığı 11 hezimetten daha sonra en çok mağlup olduğu kadro 9 hezimet ile Galatasaray oldu.













Galatasaray ligin son maçında Kasımpaşa’ya 3-1 kaybetti. Torrent’in takım seçimleri çok kusurluydu. Sol bek Patrick van Aanholt ve merkez defans oyuncusu Alpaslan Öztürk’ü ön libero oynatarak etkisiz bir takım kurdu. Torrent’in en büyük sorunu İsmail Çipe’nin itimat vermeyişi Cicaldau ve Morutan ikilisinin formsuz oluşu soru işareti. Galatasaray’ın ligin en kuvvetli orta alana sahip ekibe karşı işi çok güç.














Trabzonspor son maçta Giresunspor ile 1-1 birliktee kaldı. Kolay kazanabileceği maçı son vuruşlardaki yetersizlikleri niçiniyle 2 puan kaybettiler. Abdullah Avcı bir daha de yarattıkları konumlardan mutluydu. Tecrübeli menajerin ülkü takım kurması için Nwakaeme’de ekibe katıldı. Karadeniz grubunun bu maçta son vuruşlarda daha tesirli olmasını bekleyebiliriz. İki kadro için kritik maçta epey daha düzgün durumda olan Trabzonspor galibiyeti bekleyebiliriz.














Bu dönem 18 maçta skor avantajı yakalayan Galatasaray Üstün Lig maçlarında en çok puan kaybeden grup oldu. Trabzonspor ise 14 maçta geri düştüğü müsabakalardan Göztepe ile en çok puan çıkaran iki gruptan biri pozisyonunda.












Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı’nın Muhteşem Lig mesleğinde Fenerbahçe karşısında aldığı 11 mağlubiyetten daha sonra en çok mağlup olduğu kadro 9 mağlubiyet ile Galatasaray oldu.













Galatasaray ligin son maçında Kasımpaşa’ya 3-1 kaybetti. Torrent’in takım seçimleri pek kusurluydu. Sol bek Patrick van Aanholt ve merkez defans oyuncusu Alpaslan Öztürk’ü ön libero oynatarak etkisiz bir takım kurdu. Torrent’in en büyük sorunu İsmail Çipe’nin inanç vermeyişi Cicaldau ve Morutan ikilisinin formsuz oluşu soru işareti. Galatasaray’ın ligin en kuvvetli orta alana sahip gruba karşı işi çok güç.












Trabzonspor son maçta Giresunspor ile 1-1 birliktee kaldı. Kolay kazanabileceği maçı son vuruşlardaki yetersizlikleri niçiniyle 2 puan kaybettiler. Abdullah Avcı bir daha de yarattıkları konumlardan mutluydu. Tecrübeli menajerin ülkü takım kurması için Nwakaeme’de gruba katıldı. Karadeniz grubunun bu maçta son vuruşlarda daha tesirli olmasını bekleyebiliriz. İki grup için kritik maçta epey daha düzgün durumda olan Trabzonspor galibiyeti bekleyebiliriz.
 
Üst