Galatasaray’a yeni sponsor

celikci

Global Mod
Global Mod
Galatasaray Judo Ekibi birinci defa bir sponsorluk muahedesine imza attı. Daha evvel sarı-kırmızılı kulüpte bayan voleybol, bayan futbol , bedensel engelli basketbol ve erkek futbol kadrosuna sponsor olan Tunç Holding, bu defa judo branşına sponsor olarak bu sezonki 5. sponsorluk muahedesine imza attı. Daha evvel görüşmede yer alacağı belirtilen Yönetici Işıtan Gün, temaslı olduğu için toplantıya katılamadı. Işıtan Gün’ün test kararınun çabucak hemen çıkmadığı bilgisi verildi.

İbrahim Reha Keskin: “Amacımız Türk sporuna katkı sağlamak”

Sponsorluk mutabakatında konuşan Galatasaray İdare Şurası Üyesi İbrahim Reha Keskin, sponsor firmanın sahibi Dinçer Azaphan’a teşekkür ederek, “Dinçer Bey’e gösterdiği Galatasaraylılık için fazlaca teşekkür ediyorum. Judo branşının birinci sponsorluğu. Judo, Özhan Ağabey vaktinde kurulan ve büyük başarılara imza atmış bir branş. 1 ay evvel Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanan bir takımımız var. tekrar hayli teşekkür ediyorum kendisine. Bu 5. sponsorluğu. Gönülden bir teşekkürümüz var. Judo, 2024 Paris Olimpiyatları’na 24 sportmen göndermek için uğraşıyoruz. Judo da değerli bir branş bizim için. 2 bayan ve 1 erkek atlet gönderebilecek durumdayız. Bu sayıyı artırarak bir unsur imza atmak istiyoruz” diye konuştu. Olimpiyatlara sportmen göndermenin kıymetine de dikkat çeken Keskin, “Amacımız Türkiye’yi Olimpiyatlarda muvaffakiyetle temsil etmek. Fenerbahçe geçtiğimiz olimpiyatlarda 27 atletle yer aldı ve bu büyük bir başarıydı. Taraftarlarımız bu sporlara daha hayli ilgi göstermesini bekliyoruz ve biz de atlet sayısını en üste çekmeyi hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

Dinçer Azaphan: “Bana muhtaçlık var ise her vakit hazırım”

Galatasaray’a bu dönem 5. farklı branşta sponsor olan Tunç Holding İdare konseyi Lideri Dinçer Azaphan birinci vakit içinderda 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. “10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Düzgün ki varsınız” diyen Azaphan, “Judo, Galatasaray’ın en başarılı branşlarından birisi. Ancak maalesef taraftarlarımız futbol ve basketbol yüklü gittiği için biraz gölgede kaldı. Liderimiz Burak Elmas’a da teşekkür ediyorum. Kendisi, Covid olduğum periyotta beni aramıştı ve 5 dakikalık telefon konuşmasının akabinde judo branşına sponsor olmaya karar verdik. İnşallah bizim logomuz onların kollarında olduğu sürece birçok dünya şampiyonlukları gelecektir. Judoda Avrupa Şampiyonluğu olmasının akabinde grubun da ismi fazlaca duyuldu. Liderimiz ve öbür yöneticilerimizle konuştuk ve Avrupa Şampiyonu olan bir kadronun dünya şampiyonluğu gayesinde dayanak olmak istedik. Sponsorluktan daha sonra maksadım kulübün 6. ya da 7. branşında da gereksinim var denilirse, bir daha burada otururuz. Her vakit kulübün yanındayım. Bana muhtaçlık olduğu sürece sutopu, kano, öbür gereksinim nerede var ise ben hazırım” diye konuştu.

“Galatasaray birkaç hezimetle yıkılmaz”

Giresunspor maçında tribünlerin protestosunun da sorulduğu Dinçer Azaphan, “Ben kulüpte yönetici değilim. Ben yalnızca nerede nasıl katkım olabilir, bunu düşünüyorum. Lakin 5-6 yenilginin akabinde her insanın istifa etmesini kimse beklemesin. Galatasaray büyük bir topluluktur ve düştüğü vakit kalkmasını bilir. Bunun yanıtını Liderimiz Burak Elmas ve Fatih Terim verir. Galatasaray, Giresunspor’a yenildi diye kimse sevinmesin. Bizim 4 yıldızımız var formamızda. O yüzden bu sene şampiyon olamazsak, seneye oluruz” diyerek kelamlarını tamamladı. Açıklamaların akabinde toplu fotoğraf çekimiyle toplantı bitmiş oldu.

İHA
 
Üst