Galatasaray’da Torrent’in tazminatı olay oldu!

celikci

Global Mod
Global Mod
Galatasaray ‘da Sivasspor yenilgisi daha sonrası Domenec Torrent ile yolların ayrılacağı istikametinde biroldukca sav var. Saha içi performansı ve sonuçlarının yanı sıra İspanyol hocanın maçın akabinde, “Geldiğimizde kuĺüp boştu, tahliller yoktu, bilgisayarlarda program yoktu, 20 yıl öncesini unutun” üzere kelamları yöneticiler tarafınca da beğenilen karşılanmadı.

Başkan ve yöneticiler Torrent’in uzun mühlet ardında durdu. Daha evvel bir hayli sefer olumsuz sonuçların akabinde ayrılık beklenirken o devir idare yolları ayırmanın erken olacağını düşünüyordu lakin bu kez istişarelerde vaktin geldiği, Galatasaray topluluğunun Torrent’i sevemediği ve sevemeyeceği kararı çıktı.

Torrent’ten Mancini duruşu bekleniyor

Başkan Burak Elmas çabucak hemen Domenec Torrent ile ayrılık masasına oturulmadı lakin epeyce yakında ikili içinde bir görüşme yapılacak. Yöneticilerin söylemiş olduklerine göre Domenec Torrent’ten, sarı kırmızılı kadroda 2013-14 döneminde nazaranv yapan İtalyan teknik yönetici Roberto Mancini’nin ayrılırken sergilediği duruş bekleniyor.

1,5 milyon Euroluk hak edişini bırakacak mı?

Mancini, Galatasaray’dan ayrılırken hak edişini kulüpte bırakmıştı. Sarı kırmızılı kulüple 1,5 yıllık kontrat imzalayan Torrent’in de gelecek dönemden 1.5 milyon Euro’luk hak edişi var. Torrent bir ayrılık durumunda bu parayı bırakmaya yanaşıp yanaşmayacağı merak konusu.

Torrent ile ayrılık seçim atağı mi?

30 Nisan’da yapılması planlanan seçimin mahkeminin önlem sonucuyla iptal olmasıyla bir arada birlikte Galatasaray topluluğunda komplo teorileri arttı. Burak Elmas idaresinin Torrent’le ayrılığı düşünmesinin akabinde yatan niçinin seçim için bir atak olup olradığı sorusu soruluyor.

Bu teze bakılırsa, Burak Elmas’ın da 11 Haziran’da seçime gireceği ve Torrent’i göndererek puan toplamaya çalışacağı tarafında tezler var. Burak Elmas’ın seçim için bu biçimde bir hazırlığı var mı varsayım etmek güç lakin Torrent ile olasığı bir ayrılık halinde İspanyol çalıştırıcının alacaklarının ödenmesi yükünü Burak Elmas ve idaresinin üstlenmesi gerekli. (Ajansspor)
 
Üst