Galatasaray’ın gözdesi Evander’in yeni grubu resmen belirli oldu

celikci

Global Mod
Global Mod
Galatasaray , yaz transfer devrinde takımına katmak istediği Evander için Midtjylland ile görüşmelerde bulunmuş lakin mutabakatın sağlanamaması kararında Brezilyalı 10 numara Danimarka takımında kalmıştı. Mesleğine Danimarka’da devam eden ve döneme fazlaca uygun bir giriş yapan Evander, ligde çıktığı 10 maçta 4 gol atarken temel farkı UEFA Avrupa Ligi maçlarında yarattı. Yıldız oyuncu, bu dönem ekibiyle UEFA Avrupa Ligi’nde çıktığı 6 maçta 1 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı.




Galatasaray daha sonrası Kopenhag ve Rangers ilgilendi

ESPN’den Gustavo Hofman, Futebol no Mundo’nu podcast yayınında yaz transfer devrinde Galatasaray ile olan görüşmelerin bitmiş olduğini belirtmiş o süreçte oyuncuyla Kopenhag ve Rangers’ın da ilgilendiğini aktarmıştı ama Evander sürpriz bir rotaya hareket etti.


Portland Timbers’a gitti, MLS tarihine geçti

MLS takımlarından Portland Timbers, Midtjylland ile mutabakat sağlamasının akabinde Brezilyalı futbolcuyu takımına kattığını deklare etti. Evander, yeni kulübüyle 1 yılı opsiyonlu 2027’ye kadar mukavele imzaladı. Portland Timbers’ın Evander için kulübü Midtjylland’a 10 milyon Dolar ödeyeceği belirtiliyor. Bu bonservis, MLS grubunun bir oyuncuya ödediği en yüksek bedel oldu.


Ned Grabavoy: Evander doğal bir yeteneğe sahip

Portland Timbers Teknik Yöneticisi Ned Grabavoy açıklamasında, “Evander’in satın alındığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Evander doğal bir yeteneğe sahip. Onu kulübün geleceğinin ayrılmaz bir modülü olarak görüyoruz” tabirlerini kullandı. Evander, Midtjylland formasıyla 167 karşılaşmada forma bahtı buldu. 24 yaşındaki yıldız 10 numara, bu süreçte 50 gol ve 38 asist üretti.
 
Üst