Galatasaray’ın listesindeki Cedric Bakambu’dan transfer açıklaması

celikci

Global Mod
Global Mod
Ülkemizde bir devir Bursaspor ‘da da oynayan ve transferde ismi Galatasaray ile anılan Cedric Bakambu, hakkında çıkan argümanlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Foot Mercato’ya konuşan Bakambu, Avrupa’ya geri dönmek istediğini lisana getirerek, ” Avrupa’ya geri dönmek istiyorum. hayatımda değişen epeyce şey oldu. Bugün, sportif çabayı tercih ediyorum, palavra söylemeyeceğim. Çok seyahat ettim, epey deneyim kazandım. Şu anda Avrupa’da büsbütün sportif bir proje arıyorum.” sözlerinde bulundu.

“Bekleyip, goreceğiz”

İsminin biroldukça grupla anıldığını lisana getiren 30 yaşındaki futbolcu, transfer olmayı istediği bir kadro olup olmadığı sorusuna, “Benimle kontrat imzalamak isteyen kulübe bağlı. Münasebetlere epeyce ehemmiyet veriyorum, bu kıymetli. İdare tarafınca, bilhassa de teknik işçi tarafınca istendiğimi hissetmek istiyorum. Bir ekipte teknik yöneticinin görüşünün hayli değerli olduğunu biliyoruz. Sportif çabada aradığım şey bu açıkçası. Bekleyip, nazaranceğiz. Bende haberleri okuyorum ismim birfazlaca kadroyla anılıyor.” kelamları ile karşılık verdi.

“Barcelona ile anılmak gurur verici”

İsminin Barcelona ile transfer savlarına karışması hakkında ise Bakambu, “Barça ile anılmak olağan olarak gurur verici. Bunu motivasyon kaynağı olarak alıyorum, beni performans göstermeye itiyor. Çin’deki çalışmamın karşılığını aldığımı kanıtlıyor. Dünyanın öbür tarafında olmama karşın, Avrupa ekipleri hala Cedric Bakambu’yu düşünüyor ve benim için bu, çalışmamın meyvesi.”

“Şimdi, karar vermem gerekecek”

Birfazlaca kulüp ile görüşme halinde olduğunu da lisana getiren Bakambu, “Evet epeyce fazla temasım oldu. Artık, karar vermem gerekecek ve nasıl olacağını nazaranceğiz. Bu hususta yanlışsız sonucu vermeyi umuyorum, epeyce da endişelenmiyorum. İstediğimi yaptığım sürece hayal kırıklığına uğramam.” dedi.

En son Çin gruplarından Beijing Guoan’da forma giyen Cedric Bakambu, bir periyot ülkemizde Bursaspor’da da forma giymiş ve akabinde İspanyol grubu Villarreal’e transfer olmuştu.
 
Üst