Rıdvan Dilmen’den Galatasaraylı futbolcuya flaş övgü!

celikci

Global Mod
Global Mod
TRT Spor’da Galatasaray – Antalyaspor müsabakasını pahalandıran usta yorumcu Rıdvan Dilmen, “Galatasaray’ın başkan oyuncuya gereksinimi var lakin önder oyuncusu da var; Feghouli. Fizik olarak makûs olmadığı sürece hem deneyimi, hem bitiriciliği, tıpkı vakitte skor değiştirici özelliğiyle Feghouli 1. oyuncu olmalı. 1 sefer duruma girdi işi bitirdi.” kelamlarıyla yıldız futbolcuya methiyeler dizdi.

Galatasaray taraftarıyla ilgili de yorumlarda bulunan Dilmen, “İçeride Galatasaray taraftarının istek göstermediği bir maç. İstanbul’da son 15-20 günün en hoş havası var üstelik. Büyüklerin ligdeki durumu seyirciyi kaçırıyor. Son yılların en az seyircili maçlarından biridir” kelamlarıyla stadyumda bulunan az seyirci sayısına da tenkitte bulundu.

Müsabakayla ilgili tahlillerine devam eden Rıdvan Dilmen, “Galatasaray taraftarı maça istek göstermedi ligdeki durumundan dolayı seyirciyi kaçırıyor. Bu da oyunu etkiledi. Klasik tek kale Galatasaray değil de kontra ataktan gol geldi. Feghouili o denli attı. Antalyaspor son paslar hariç ceza alanına fazlaca rahat geldi.” kelamlarını tabir etti.
 
Üst