Selçuk İnan: Oliveira benden yeterli olabilir

celikci

Global Mod
Global Mod
Galatasaray formasıyla neredeyse kaldırmadık kupa bırakmayan, son devrinde Fatih Terim’in yardımcılığını yapan Selçuk İnan, hem antrenörlük mesleğiyle ilgili planlarını anlattı tıpkı vakitte Sarı-Kırmızılı takımdaki son durumu kıymetlendirdi. Bir gün Galatasaray’ı çalıştırmak istediğini vurgulayan İnan, “Öyle bir hayalim, gayem natürel ki var. Zira kendi topluluğum. Orada Selçuk İnan oldum, orada kaptanlık yaptım. bu biçimde bir maksadım doğal ki var. Ne vakit oraya hazır olurum, bunu söylemek kolay değil. Ancak bildiğim bir şey var, inşallah bir gün orada olacağım” dedi.

‘Homurdanmalar başlayınca…’

Okan Buruk’un Galatasaray’da başarılı olup olamayacağını yorumlayan Selçuk İnan, “Başaracağını düşünüyorum zira camiayı biliyor, deneyimi de var. Gönlümden de başarılı olmasını istiyorum. Muvaffakiyet değerli bir kıstas. Maç kazanamadığınızda homurdanmalar başladığında, fazlaca sağlıklı düşünemiyorsunuz. Son dakikada gelen goller hayli kıymetli. En azından yapmak istediği şeyleri, daha kısa vakitte yaptırabilir” tabirlerini kullandı.


‘Eski arkadaşlarla değil’

Selçuk hoca, kendi teknik takımını eski grup arkadaşlarından kurmadığını belirterek, “Daha deneyimli, bir ortaya gelmesi kolay olmayan bir grup oldu. Hoş bir grup olduk. A lisansımı da aldım. Pro lisansı bekliyoruz. Takımda isim vermeyeyim lakin yabancı bir hoca da var” dedi. İnan, yeni transfer Sergio Oliveira’nın oyun tarzıyla kendisine benzetilmesini ise “Önemli bir oyuncu. Benim üzere oyuncularla kıyaslamak fazlaca hakikat değil. Tahminen benden daha yeterli oyuncu da olabilir. çabucak hemen yeni geldi, inşallah başarılı olur” kelamlarıyla yorumladı.
 
Üst