Victor Nelsson hayal kırıklığını gizleyemedi! Sevilla sözleri!

celikci

Global Mod
Global Mod
Galatasaray ‘ın geçen dönem başında Danimarka grubu Kopenhag’dan 7 milyon euro bonservis bedeliyle takımına kattığı Victor Nelsson, ülkesiyle birlikte Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’nda gayret edecek.

Cim Bom’un dönem başında İspanya La Liga takımı Sevilla’dan gelen teklifi reddetmesi, genç futbolcu için moral bozukluğu yaratmıştı.


Danimarkalı savunmacı, ülkesinin önde gelen gazetelerinden B.T.’ye özel açıklamalar yaparak, gerçekleşmeyen bu transfer hakkında çarpıcı tabirler kullandı.


“SADECE ŞİMDİKİ VAKİTTE YAŞIYORUM”

“Maaşımın yükseldiğini bilmiyorum” başlığıyla verilen haberde Nelsson’un, Sevilla’ya transferinin gerçekleşmemesiyle ilgili olarak hayal kırıklığını gizlemediği öne sürüldü. Başarılı stoper, “Takım değiştirmediğim için üzgün olmadığımı söylemek istemiyorum. Yalnızca şimdiki vakitte yaşıyorum ve gelecekte ne olacağını görmemiz gerekecek” diye konuştu.


‘ŞU ANDA BURAYA ODAKLANDIM’

Skorer’in düzenlediği haberde Victor Nelsson’un yaz transfer devrinde mesleğinde bir diğer büyük değişikliği daha kaçırdığına işaret edildi. Yıldız savunmacının bunun Dünya Kupası’ndan daha sonra olup olmayacağı konusunda şu anda spekülasyon yapmak istemediği lisana getirildi.


Nelsson bahisle ilgili olarak, “Bakalım ne olacak? Olabildiğince anı yaşamaya çalışıyorum ve şu anda burada olmaya odaklanmış durumdayım. Galatasaray’dan ayrılmam gerektiğinde, Sevilla mı yoksa öteki bir şey mi olacağını görmemiz gerekecek” dedi.

Nelsson’un ayrıyeten, gülümseyerek, “Sevilla’ya transfer kelamı verildiğini duymadım. Fakat bir daha epeyce şey söyleniyor. Artırım aldığımı hatırlıyorum. hem de hakkında hiç bir şey bilmediğim bir konu” dediği söz edildi.
 
Üst