Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçı ne vakit, saat kaçta, hangi kanalda? (İşte 11’ler)

celikci

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz hafta derbi maçta alanında Fenerbahçe ‘ye 2-1 kaybeden, perşembe günü Avrupa Ligi’nde Marsilya’yı alanında 4 golle geçerek büyük bir moral bulan Galatasaray , Harika Lig’in 14. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Avrupa zaferinin akabinde gözünü lige çeviren Aslan’da amaç hem dorukla açılan puan farkını eritmek tıpkı vakitte yeni bir galibiyet serisi oluşturmak. Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kart daha sonrası 5 maç men cezası alan Fatih Terim, Malatya deplasmanında grubun başında olamayacak. Sumudica’nın misyona gelmesiyle 2 maçlık galibiyet serisi yakalayan lakin son 3 maçını kaybederek ateş sınırına gerileyen konut sahibi grup ise berbat gidişata kuvvetli rakibi karşısında son vermeye çalışacak.

Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçı ne vakit, saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçını Atilla Karaoğlan yönetecek. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Yeni Malatyaspor-Galatasaray 11’ler:

Yeni Malatyaspor: (Muhtemel)
Ertaç, Semih, Wallace, Sadık, Haddadi, Ndong, Mallan, Chouiar, Hafez, Kubilay, Adem

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Barış, Emre, Babel, Diagne.

Ligde geride kalan haftalarda Galatasaray, 6 galibiyet, 3 birliktelik ve 4 yenilgiyle topladığı 21 puanla 8. sırada bulunuyor. Malatya takımı ise 4 galibiyet, 9 yenilgiyle 12 puanla 17. sırada yer alıyor.

Fatih Terim cezalı!

Galatasaray’ın Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’a konuk olacağı uğraşta Sarı-Kırmızılı takımın teknik yöneticisi Fatih Terim, cezası ötürüsıyla yedek kulübesinde olamayacak. Fenerbahçe derbisinde çift sarı karttan kırmızı kart bakılırsarek ihraç edilen Terim, PFDK tarafınca 5 maç ile cezalandırılmıştı. Deneyimli teknik adam, ihraç daha sonrası karşılaşma hakemine yönelik hakareti niçiniyle 3, önleme uymama aksiyonu niçiniyle ise 2 maç ceza aldı.

Çift sarı karttan, kırmızı kart görmesi niçiniyle de 1 maç daha cezası olan Terim, 6 karşılaşmada yedek kulübesinde yer alamayacak. Ligin birinci yarısının son 6 haftasında Yeni Malatyaspor, Altay, Sivasspor, Medipol Başakşehir, Adana Demirspor ve Antalyaspor ile oynanacak müsabakalarda kadrosunun başında yer alamayacak deneyimli teknik adam, Galatasaray’ın Ziraat Türkiye Kupası 5. cinsinde oynayacağı çabada kadrosunun başında alana çıkabilecek.

Ligde 9. randevu

Galatasaray ile Yeni Malatyaspor, Üstün Lig’de bugüne kadar 8 sefer karşı karşıya geldi. Kelam konusu karşılaşmalarda sarı-kırmızılılar 5 kez rakibini mağlup ederken, 2 defa de Malatya temsilcisi alandan 3 puanla ayrıldı. 1 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan’ın 12 golüne, sarı-siyahlılar 6 golle cevap verdi. Geçtiğimiz dönem Galatasaray, ligin birinci yarısında Malatya’da oynanan müsabakayı 1-0, İstanbul’daki karşılaşmayı 3-1’lik skorla kazanmıştı.

Son 5 maçta 2 galibiyet aldı

Galatasaray ligde oynadığı sın 5 maçta 2 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 birliktelik elde etti. Sarı-kırmızılılar bu süreçte Konyaspor ve Gaziantep FK’yı mağlup etti. Cimbom, Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye kaybederken, Fatih Karagümrük ile de birliktee kaldı.

Deplasman karnesi

Galatasaray ligde bu dönem deplasmanda 7 müsabakaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar geride kalan karşılaşmalarda 2 galibiyet, 3 birliktelik ve 2 yenilgi alarak 9 puan topladı. Cimbom ligde dış alanda en daha sonra Fatih Karagümrük ile karşılaşmış, 1-1 sona ermişti. Fenerbahçe derbisinden daha sonra 6 maç ceza alan Teknik Yönetici Fatih Terim, Yeni Malatyaspor maçında kadrosunun başında olamayacak.

Taktik antrenmansız yola çıktılar

Galatasaray’da Yeni Malatya maçına yönelik son idman dün sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapıldı. Teknik yönetici Fatih Terim’in, ağır tempoda yorgun düşen oyuncularına taktik prova yaptırmadığı ve onları hem fizikî tıpkı vakitte mental açıdan hazırlamaya çalıştığı öğrenildi.

Atilla Karaoğlan düdük çalacak

Yeni Malatyaspor – Galatasaray uğraşını hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Samet Çavuş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yasin Kol olacak. Sakarya bölgesi hakemi olan Atilla Karaoğlan, Üstün Lig’de 38 maçta misyon aldı. Bu müsabakaların 17’sini konut sahibi, 12’sini ise deplasman ekipleri kazandı. 9 maç ise birliktee bitmiş oldu.
 
Üst